• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ضعيف جلوه دادن بوريرام به ضرر استقلال است

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] ستار همداني مي‌گويد بوريرام به هيچ عنوان تيم ضعيفي نيست و برخي با ضعيف جلوه دادن اين تيم کار استقلال را سخت مي‌کنند.

[TD="align: left"]
00940131.jpg
[/TD]

مربي تيم فوتبال استقلال درباره پيروزي اين تيم برابر داماش، اظهار کرد: اين سه امتياز از چند جهت براي ما حائز اهميت بود. يکي اين که داماش تيم با برنامه‌اي بود و فصل گذشته هم در زمين خود به هيچ تيمي باج نداده بود، از جمله ما و سپاهان را شکست داده بود. به نظر من پيروزي بر اين تيم کار بزرگي بود.

به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: از سوي ديگر ما قبل از حضور در آسيا به مصاف داماش رفتيم و برد مقابل اين تيم مي توانست به ما خيلي کمک کند که خدا را شکر اين اتفاق افتاد. مضاف بر اين که ما با تعداد بازيکنان کمي راهي رشت شديم، يکسري بازيکنان مصدوم بودند و چند بازيکن ديگر هم به دلايلي به رشت نيامدند، اما خوشبختانه سه امتياز را کسب کرديم.

همداني با اشاره به نقش کيفيت زمين در بازي ديشب، گفت: به نظر من شهرهاي شمالي کشور مي‌توانند زمين‌هاي بهتري داشته باشند. حيف است که ملوان و داماش که تيم‌هاي ريشه‌داري هم هستند، زمين خوب نداشته باشند. اگر تدابيري انديشيده شود و يک زمين خوب براي هر کدام از تيم‌ها فراهم شود، آنها مي‌توانند راحت‌تر کار خود را در ليگ دنبال کنند.

مربي تيم فوتبال استقلال درباره اين موضوع که تيم‌هاي قلعه‌نويي بازي‌هاي سخت را با هوشمندي او مي‌برند، گفت: در اين موضوع شکي نيست که قلعه‌نويي در بازي‌هاي بزرگ تصميمات بزرگي مي‌گيرد و سربلند بيرون مي‌آيد. اما براي استقلال ديگر بازي مهم و غير مهم وجود ندارد. ما بايد دو برابر حريفانمان تلاش کنيم، چرا که تيم رقيب مقابل بهترين بازيکنان و بهترين مربي ليگ قرار گرفته‌اند. بنابراين انگيزه‌شان بيشتر مي‌شود. بايد به بازيکنان تيم خسته نباشيد بگويم. ما در بازي با سپاهان هم خيلي خوب کار کرديم، اما به دلايلي باختيم.

همداني درباره درخشش فرهاد مجيدي در هفته‌هاي گذشته، به ايسنا گفت: مجيدي بازيکن توانمندي است و نيازي به تعريف و تمجيد ندارد. به اعتقاد من بازيکنان ايراني بايد از مجيدي الگوبرداري کنند. او چه به عنوان بازيکن تعويضي و چه به عنوان بازيکن ثابت براي ما موثر بازي مي‌کند و هر وقت هم که در ترکيب اصلي نباشد مثل يک بازيکن حرفه‌اي به تصميم‌هاي کادر فني احترام گذاشته و کار خودش را انجام مي‌دهد.

وي درباره اين که با مصدوميت هاشم بيگ‌زاده جناح چپ استقلال کمي از کار افتاده به ايسنا، گفت: مطمئنا تيمي که به دنبال قهرماني است، بايد در همه خطوط قوي باشد تا هم در ليگ و هم در آسيا حرفي براي گفتن داشته باشد. بله! من هم قبول دارم که مصدوميت ساموئل و بيگ زاده به مشکلات ما در جناح چپ زمين دامن زد. با اين حال حضور نيکبخت و پژمان نوري در اين منطقه به ما کمک مي‌کند و اميدواريم در آينده به طور کامل اين جناح بيمه شود.

گوران لاوره، هافبک جديد استقلال به دليل دريافت نکردن مطالباتش استقلال را در سفر به رشت همراهي نکرد. همداني در اين رابطه گفت: مشکلات مالي در استقلال بيداد مي‌کند و دو سال است که اين وضعيت در باشگاه حاکم است. در حال حاضر استقلال شرايط ملي پيدا کرده و همان طور که براي تيم ملي وقت گذاشتيم و خدا را شکر به جام جهاني صعود کرديم، بايد استقلال را هم حمايت کنيم. قسط اول اين بازيکن پرداخت نشده بود و به هر حال آنها هم بازيکنان حرفه‌اي هستند، با اين حال همه بازيکنان ما مشکل مالي دارند و اين وضعيت را تحمل مي‌کنند که جاي تشکر دارد.

مربي استقلال درباره ديدار اين تيم برابر بوريرام در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا هم ، گفت: اين روزها يکسري از دوستان صحبت‌هاي مبني بر ضعيف بودن تيم تايلندي مطرح مي‌کنند و فکر مي‌کنم اين مانورها زياد روي خوشي نداشته باشد. اگر يک مرد قوي هم بخواهد به جنگ برود، اطرافيانش مي‌گويند که رقيب فلان و بهمان ويژگي‌ را دارد و بايد مواظب باشيم. اما دوستان ما برعکس عمل مي‌کنند. اين شرايط روحي براي استقلال مناسب نيست. همه چيز از نازکي پاره مي‌شود، اما آدم‌ها از کلفتي. ما بايد کاملا حواسمان را جمع کنيم. بوريرام اصلا تيم ضعيفي نيست. بازيکنان خوبي را به خدمت گرفته و مربي خوبي هم دارد. تيم‌هاي شرق آسيا هم سرعتي هستند. ممکن است در آينده بيشتر از اين‌ها از فوتبال تايلند حساب ببريم، چرا که با برنامه کار مي‌کنند. اميدواريم در تهران مقابل اين تيم نتيجه‌ خوبي را به دست بياوريم و در بازي برگشت خيالمان راحت باشد.

بالا