مواد لازم جهت 4 تا 6 نفر:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5/1 فنجان آب گوجه فرنگی
4/3 فنجان تره فرنگی خرد شده
نصف فنجان كدوی سبز حلقه شده به ضخامت 5/0 سانتی متر
نصف فنجان فلفل دلمه سبز خرد شده
1 قاشق چایخوری ادویه
1 حبه سیر خرد شده
نصف قاشق چایخوری شكر
4/1 قاشق غذاخوری نعناع خشك
نصف قاشق چایخوری نمك
2/1 قاشق چایخوری زردچوبه
450 گرم فیله ماهی شیر قطعه شده به ابعاد 5/2 سانتی متر
2 حلقه پرتقال
1 عدد برگ بو
8/1 قاشق چایخوری دانه رازیانه خرد شده
5/1 فنجان آب
طرز تهیه:
در ظرف مخصوص پخت در مایكروفر روغن تره فرنگی فلفل سبز سیر زردچوبه رازیانه را مخلوط كنید و روی ظرف را بپوشانید و در مایكروفر با قدرت بالا بمدت 4 تا 6 دقیقه حرارت دهید. یكی دو بار محتویات آن را هم بزنید. سپس باقیمانده مواد به جز فیله ها را اضافه كنید و درب ظرف را گذاشته و با قدرت بالا بمدت 10 الی 15 دقیقه حرارت دهید. بعد قطعات پرتقال و برگ بو را هم اضافه كرده و به آرامی فیله ها را داخل ظرف بریزید دوباره درب ظرف را بسته و بمدت 3 تا 4 دقیقه با قدرت بالای مایكروفر حرارت دهید تا ماهی خوب بپزد.
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5/1 فنجان آب گوجه فرنگی
4/3 فنجان تره فرنگی خرد شده
نصف فنجان كدوی سبز حلقه شده به ضخامت 5/0 سانتی متر
نصف فنجان فلفل دلمه سبز خرد شده
1 قاشق چایخوری ادویه
1 حبه سیر خرد شده
نصف قاشق چایخوری شكر
4/1 قاشق غذاخوری نعناع خشك
نصف قاشق چایخوری نمك
2/1 قاشق چایخوری زردچوبه
450 گرم فیله ماهی شیر قطعه شده به ابعاد 5/2 سانتی متر
2 حلقه پرتقال
1 عدد برگ بو
8/1 قاشق چایخوری دانه رازیانه خرد شده
5/1 فنجان آب
طرز تهیه:
در ظرف مخصوص پخت در مایكروفر روغن تره فرنگی فلفل سبز سیر زردچوبه رازیانه را مخلوط كنید و روی ظرف را بپوشانید و در مایكروفر با قدرت بالا بمدت 4 تا 6 دقیقه حرارت دهید. یكی دو بار محتویات آن را هم بزنید. سپس باقیمانده مواد به جز فیله ها را اضافه كنید و درب ظرف را گذاشته و با قدرت بالا بمدت 10 الی 15 دقیقه حرارت دهید. بعد قطعات پرتقال و برگ بو را هم اضافه كرده و به آرامی فیله ها را داخل ظرف بریزید دوباره درب ظرف را بسته و بمدت 3 تا 4 دقیقه با قدرت بالای مایكروفر حرارت دهید تا ماهی خوب بپزد.