• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طالع بيني انجمن

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
تو همين نارنجي مي موني... البته اين بستگي به خودت داره...
miss-bone-87.gif

kia_graphic

کاربر ويژه
تو يه روز تاريك سرد تابستوني با يه سياه پوست سفيد ازدواج ميكني و خوشبخت ميشي.
طالعت خيلي بلنده.:نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
راستشو بگم؟؟؟کف دستتو بیار ببینم...:تعجب: اووووووه اوه...

بگم؟؟؟:ناراحت: معتاد میشی....میشی کارتون خواب...اولش قلیون بعدش دیگه هر نوع موادددد مخدر...:نه::نیش:

kia_graphic

کاربر ويژه
واقعا واست متاسفم.
آخه ميدوني چيه؟ تو ستارهات يه پير مرد 95 ساله ميبينم كه مياد خاستگاريت و تو بهش بعله ميگي.
تازه اين پيره مرده دندونم نداره. آرتروزم داره. كچله. يه پاشم لب گوره.
تا 137 سالگي باهاش زندگي ميكني و يهو ميميره...:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:

tak setare

کاربر ويژه
در آینده ای نه چندان دور تصمیم میگیری بری ونیز...ولی چون بدهی زیادی به بانک ملی ایران داری ،ممنوع الخروجی .دو روز بعدش که عشق ونیز داره دیوونت میکنه.تصمیم میگیری قاچاقی بری اونور

یکی از همسایه های ناباب یه نفرو بهت معرفی میکنه که تو این کاره...طرف 5میلیون میخواد تا ردت کنه...ولی تو اونقدر گریه و زاری میکنی که رازی میشه ازت 4950000تومن بگیره..تو این پولو با هزار زحمت جور میکنی ولی..ولی اونا تورو وسط راه میکشن

خدا بیامرزتت

kia_graphic

کاربر ويژه
تو يه جوونه با استعداد و خوش ذوقي. تحصيلاتتو ادامه ميديو تو رشته مورد علاقت موفق ميشي كه دكتراتو بگيري.
تو دانشگاه تحصيلت با يه پسر پولدارو خوشگل و خوش تيپ آشنا ميشي و قرار ازدواج ميذاريد. طرف مياد خواستگاريتو همچي خوب پيش ميره. مهريتم 2400 سكه تمام بهار آزاديه.
همچي خوب و خوش اجرا ميشه و يه عروسي توپ تو هتل استقلال ميگيريو 1000 نفر مهمون دعوت ميكني. آخر شبم واسه ماه عسل حركت ميكني بريد ويلاتون تو نوشهر. يه ويلاي 8000 متري با تمام امكانات. تو راه جاده چالوس
يهو شوهرت خوابش ميبره و با ماشين ميريد تو دره. تو فلج ميشيو اون سالم ميمونه. چون كمربندشو بسته بود.
هنوز تو بيمارستاني كه متوجه ميشي شوهرت رفته با يه دختر خوشگل ديگه ازدواج كرده.
"نتيجه اخلاقي : بستن كمر بند ايمني = جلوگيري از ازدواج مجدد همسر سابقتان"

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
:غش2::غش2::غش2: تبریک میگم...وای چه چیزای خنده داری میبینم اینجا...:تعجب::تعجب::غش2:

شما چون یکم حس شوخ طبعی داری چند سال دیگه تو یه سیرک استخدام میشی...:غش2:تبریک//////:شاد:

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
اصلا طالعت خوب نیست واقعا برای شما متاسفم:دعا:
پنج دقیقه شاده پنج دقیقه ناراحتی اخرشا دیگه نمیگم به کجا میرسی :نیش::تعجب::غش2:
البته اندازه پولی دادی طالعتا گفتم:غش2::غش2::غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
من پول دادم؟؟؟نه بابا توهم آخر شبه....:غش2:پول بگیرم پول نمیدم..:نیش::شاد:

طالع شما.....شما اصن طالعت مشخص نیس...چیزی نمیبینم!!!!!!:تعجب:! چون شما دیگه اصن زنده نیستی.:نیش:..شما الان لحظه های آخر عمرته!!!امشب وقتی به خواب میری دیگه بیدار نمیشی و همونجا دار فانی رو وداع میگی...:گریه: خدابیامرزدتون:دعا:

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
من پول نگرفته کاری انجام نمیدم احتمالا خواب بودی متوجه نشدی:غش2::شاد:
اتفاقا من همین طالع هم بهم میاد:تعجب:
البته دیگه واقعا متاسفم اون پنج دقیقه شادی را که هم تو طالعت دیده بودم دیگه نمی بینم:تعجب::غش2::غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
:نیش::غش2: نه دیگه...شما با این لهجت شادم کردی تو چت باکس....:غش2:

شما آینده ی خوبی داری...با کسی که دوسش داری و دوست داررررررره ازدواج میکنین و خوشبختی میشین...:نیش::شاد: (خواستم روحیه بدم بهتون):نیش:

kia_graphic

کاربر ويژه
بيا فالت بيگيروووووووووم.
اوه اوه اوه.
تو طالعت دارم ميبينم كه....
واقعا متاسفم. تو ديگه مدير نيستي.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
چشاتون مشکل دارررررررره...:نیش::نیش::نیش: من مدیر خلق شدم..اینجا هم نباشم شغلم مدیریته...:50::نیش::شاد:

شما....:سوت: چند روز دیگه با دوستات میری سفر...و اون سفر میشه سفر آخرت...:شاد: از بالای دره پرت میشی پایین...

kia_graphic

کاربر ويژه
اوه اوه اوه. واقعا نميدونم چي بگم. ولي تو طالعت ميبينم كه پيش من در آينده كم مياري.:نیش:

khodam

متخصص بخش ادبیات
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی نمی بینم تند رفتی سرعتت بالا بود نفهمیدم چی بود طالعت. :تعجب:

بالا