• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طراحی یک قوطی ۳ بعدی در فتوشاپ

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
سطح: مقدماتی
این آموزش به شما کمک میکنه تا بتونید از سطوح ۲ بعدی (با استفاده از Transform) خیلی ساده به سطوح ۳بعدی برسید که یکی از تکنیک های ساده ولی کاربردی در طراحی محصول همین تکنیک است.
قبل از هر چیزی بگم که درسته که این یه مطلب مقدماتی هست و تا جایی که تونستم توضیحات اضافی دادم، ولی خیلی جاها واقعا نمیشه از یه حدی بیشتر توضیح داد و خواننده باید یه سری مطالب مقدماتی از فتوشاپ رو بدونه. دونستن پرسپکتیو در حد خیلی مبتدی و کار با layer style ها و لایه ها تو فتوشاپ در حد مقدماتی از ملزومات این آموزشی هستند. بازم اگه سوالی بود در خدمتم.

خوب بریم سر اصل موضوع،این تصویری است که ما در نهایت به اون میرسیم:
118-e1337146495639.jpg

فرض کنیم که شما برای یک محصول طراحی بسته بندی کردین (با هزار زحمت) و حالا میخواین خیلی قشنگ اون رو نور پردازی کنید و چند تا عکس درست حسابی از اون بگیرین تا تحویل کارفرما بدید. ولی میتونین تمام این مراحل سخت رو بی خیال شین و تمام این کارها رو با نتیجه ای مشابه تو چند دقیقه انجام بدید. ولی چجوری؟ …. به خوندن ادامه بدید….
برای شروع عکس مورد نظر که طراحی کردین رو تو فتوشاپ باز کنید. فقط باید توجه داشته باشید که عکس تو یک لایه ی کاملا جداگانه باشه و هیچ شکل اضافه ای مثل border و … تو تصویر نیست.(یعنی عکس تر و تمیز باشه دیگه)
214.jpg

به منوی Edit > Transform > Distort برید. قراره تا با یه تکنیک ساده تصویرمون رو یه کم پرسپکتیوی کنیم.
35.jpg

حالا کافیه با استفاده از اون مربع های گوشه ای شکل رو کمی دفورمه کنید تا پرسپکتیوی به نظر برسه. برای اینکار باید همون مربع های دور تصویر رو بکشید تا شکل به فرمی که دوس دارید برسه.
46.jpg

حالا یک لایه جدید بسازید و این لایه جدید رو زیر لایه قبلی (همین لایه ای که عکس توشه) قرار بدید. ابزار Polygonal lasso رو انتخاب کنید و با اون محدوده ای که ارتفاع این بسته رو نشون بده رو مشخص کنید.
5-1.jpg

55.jpg

قبل از اینکه قسمت مورد نظر رو رنگ کنیم باید یه رنگ درست و مسطح که به بقیه شکل بیاد واسش انتخاب کنیم . برای اینکار میتونید با زدن کلید I ابزار Eyedropper tool رو از جعبه ابزار انتخاب کنید و و هر جای تصویر که میخواید کلیک کنید تا رنگ مناسب از تو خوده همین عکسی که الان داریم برای ارتفاع جعبه رو پیدا کنیم. اگه متوجه شده باشید هر جای تصویر که کلیک میکنید foreground color به همون رنگ در میاد. (این همون چیزیه که ما میخوایم) کارتون که با رنگ تموم شد ابزار سطل رنگ رو از جعبه ابزار انتخاب کنید (میانبر: G). حالا اگه تو قسمتی که انتخاب کرده بودیم کلیک کنید تمام اون قسمت با رنگی که قبلا انتخاب کردیم پر میشه. (یعنی داره رنگش رو از توی foreground color بر میداره و این اتفاق برای تمام ابزار فتوشاپ میفته که عالییییییییییه)
64.jpg

حالا اگه اشکالی تو تصویر میبینید میتونید دوباره ابزاره polygonal lasso رو انتخاب کنید و هر طور که فکر میکنید پرسپکتیو کامل و دقیق به نظر میرسه تصویر رو اصلاح کنید.
73.jpg

حتما متوجه شدید که با این کاری که کردیم کل قسمتی که رنگ کردیم یه رنگ داره و خیلی مصنوعی به نظر میرسه. حالا رنگ foreground رو یه کم تیره تر کنید. کاری که قراره بکنیم اینه که تمام قسمت هایی که رنگ میکنیم یک میزان شفافیت نداشته باشن تا شکل از این حالت flat در بیاد و ۳بعدی تر بشه.
حالا دوباره polygonal lasso رو از جعبه ابزار انتخاب کنید، فقط این بار در قسمت تنظیمات بالا feather رو برابر ۳ قرار میدیم.
93.jpg

حالا یک براش نرم با نوک گرد انتخاب کنید و opacity و flow رو در تنظیمات اون برابر ۳۰% قرار بدید. با این تنظیمات میتونیم یه های لایت خیلی نرم به شکل بدیم.
104.jpg

حالا قسمت هایی که میخواین روشن تر به نظر برسن رو با ابزار polygonal lasso انتخاب کنید و به همین براشی که تو مرحله قبل آماده کردیم خیلی خوووونسرد با رنگ سفید های لایت رو ایجاد کنید. قسمت هایی که ما برای های لایت باید select کنیم درست محل تقاطع صفحه های جهبه هستن مثلا ارتفاع با سطح جعبه و اون قسمت یه های لایت لازم داره. در ضمن میتونید برای بهتر شدن کار یه lens flare یا همون برقی که تو عکس ها میبیند رو با همین براشی که دارین گوشه ی جعبه ایجاد کنید.
119.jpg

حالا از یه لایه ی adjustment استفاده میکنیم تا این شبه نورپردازی (چی گفتم اصن!!! منظور همون pseudo-lighting هست دیگه) رو بهتر کنیم. حالا در قسمت پایین لایه ها آیکون adjustment layer رو انتخاب کنید و از منویی که باز میشه Gradient رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه یه گرادیان white to transparent به صورت پیش فرض باز میشه که کاره ما با همونه پس تغییرش ندید. فقط اگه خواستید تا جهت این گرادیان تغییر کنه میتونید reverse رو بزنید و برای اینکه جهت گرادیان رو به طور دقیق مقدار دهی کنید میتونید به angle مقدار دهی کنید. گرادیان رو هر طور که فکر میکنید نتیجه ی بهتری داره تغییر بدید. من از راست به چپ رو اون کار کردم.
123.jpg

اینم اون پنجره ی گرادیانی که باز میشه
12-1.jpg

حالا به جز لایه ی background و gradient layer تمام لایه هایی که داریم رو با هم merge میکنیم. برای merge کردن لایه ها اول باید تمام لایه هایی که میخوایم رو انتخاب کنیم (کلید Ctrl رو نگه دارید و روی هر لایه ای که میخواید کلیک کنید). وقتی لایه هاتون رو انتخاب کردید روی اون راست کلیک کنید و از منویی که باز میشه همون پایین گزینه ی merge layers رو بزنید (روش دوم: میتونید وقتی لایه ها رو انتخاب کردید خیلی ساده کلید های ترکیبی Ctrl+E رو بزنید تا لایه ها یکی بشن.)
132.jpg

لایه ی merge شده رو انتخاب کنید و روی اون دابل کلیک کنید تا پنجره ی blending options باز بشه . حالا از منوی سمت چپ گزینه ی drop shadow رو انتخاب کنید تا یه سایه هم به این جعبه بدیم. تیک مربوط به drop shadow رو که زدید این تنظیمات رو برای اون در نظر بگیرید تا سایه ای مشابه سایه ای که من اینجا دارم رو داشته باشید.
142.jpg

حالا میتونید لایه ها هر طور که میخواید تنظیم کنید تا بتونید این شکل رو هر پشت زمینه ای که دوس دارید قرار بدید. البته برای اینکار باید قبلش لایه ی گرادیانی که اضافه کردیم رو ردیف کنید و غیره و غیره ….
118-e1337146495639.jpg




منبع: webdesign.org
 
بالا