• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهيه آرد سوخاری

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
نون باگت بیات رو به تیکه های کوچیک تقسیم کنید. اینطوری موقعی که خشک میشه راحتتر اسیاب میشه. ولی اگه درسته بود اول بریزید توی یه نایلون و با گوشتکوب اونقد بکوبید توی سرش تا خورد بشه بعد بریزید توی غذاساز که پدر غذاسازتون در نیاد.


بعد نونهای خشک شده رو بریزید توی غذاساز و حسابی بزنید تا پودر بشه. قبل از اینکه کارتون تموم بشه پودر سیر، کمی فلفل سیاه، ادویه ی مخلوط، نمک بهش اضافه کنید.
معمولا این ترکیب برای همه ی غذاها استفاده میشه. اگه برای مصرف خاصی خواستید استفاده کنید بعدا میتونید ادویه های دیگه رو اضافه کنید.
بعد حسابی بزنید تا نونها پودر بشن.
ب همین راحتی از دور ریختن برکت خدا هم جلوگیری میکنید
 

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
ممنونم ریحانه جون


در پودر سوخاریهاییکه به مرغ سوخاری میزنند وحالت پف می کنه چیزی می دونی

نمی دونم منظورم رو تونستم برسونم .
یه نوع خاصی از پودر سوخاری هست مثل کنتاکی .

 

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
خواهش میکنم آبجی فائزه جونم:گل:
آبجی یکی از اقوام باهمین روش درست میکنه وحدود یک قاشق غذاخوری بهش آرد ذرت میزنه...
چون حالت پف به مواد میده:گل:
 
بالا