دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
نون باگت بیات رو به تیکه های کوچیک تقسیم کنید. اینطوری موقعی که خشک میشه راحتتر اسیاب میشه. ولی اگه درسته بود اول بریزید توی یه نایلون و با گوشتکوب اونقد بکوبید توی سرش تا خورد بشه بعد بریزید توی غذاساز که پدر غذاسازتون در نیاد.
بعد نونهای خشک شده رو بریزید توی غذاساز و حسابی بزنید تا پودر بشه. قبل از اینکه کارتون تموم بشه پودر سیر، کمی فلفل سیاه، ادویه ی مخلوط، نمک بهش اضافه کنید.
معمولا این ترکیب برای همه ی غذاها استفاده میشه. اگه برای مصرف خاصی خواستید استفاده کنید بعدا میتونید ادویه های دیگه رو اضافه کنید.
بعد حسابی بزنید تا نونها پودر بشن.
ب همین راحتی از دور ریختن برکت خدا هم جلوگیری میکنید
بعد نونهای خشک شده رو بریزید توی غذاساز و حسابی بزنید تا پودر بشه. قبل از اینکه کارتون تموم بشه پودر سیر، کمی فلفل سیاه، ادویه ی مخلوط، نمک بهش اضافه کنید.
معمولا این ترکیب برای همه ی غذاها استفاده میشه. اگه برای مصرف خاصی خواستید استفاده کنید بعدا میتونید ادویه های دیگه رو اضافه کنید.
بعد حسابی بزنید تا نونها پودر بشن.
ب همین راحتی از دور ریختن برکت خدا هم جلوگیری میکنید