گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
سینه مرغ را به شكل فیله درمیآوریم. سپس فیلهها را در خمیری كه تهیه كردهایم،
كاملا میغلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود.
مواد لازم:
آرد گندم: یك لیوان
آرد برنج: نصف لیوان
آرد ذرت: نصف لیوان
بیكینگپودر: یك قاشق مرباخوری سرصاف
ماءالشعیر بدون طعم: یك شیشه
سیبزمینی: آب پز 2 عدد
پیاز: 2 عدد
سینهمرغ یك عدد كامل
نمك: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد گندم، آرد برنج، آرد ذرت، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط میكنیم. سپس كمكم
ماءالشعیر را به مخلوط اضافه میكنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.
سپس میگذاریم تا خمیر به مدت 2 ساعت بماند.
سینه مرغ را به شكل فیله درمیآوریم. سپس فیلهها را در خمیری كه تهیه كردهایم، كاملا
میغلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. سپس فیلهها را در روغن سرخ میكنیم. فقط
باید مراقب باشید كه فیلهها نسوزند، چون زود سرخ میشوند.
پس از این مرحله سیبزمینیهای آب پز و پیاز را به شكل حلقه حلقه برش میدهیم.
سپس آنها را در همان خمیر میغلتانیم و در روغن سرخ میكنیم. البته بایستی توجه
داشته باشید كه سیبزمینیها را جدا سرخ كنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نكنید.
مزیت غذا این است كه با وجود اینكه سرخ میشود، روغن زیادی به خود جذب نمیكند.
با این همه اگر بخواهید فیله سرخ شده همان مقدار كم روغن را هم نداشته باشد،
میتوانید فیلهها را بعد از سرخ شدن، روی یك پارچه سفید تمیز قرار دهید تا روغن داخل
آنها كاملا خارج شود.