مواد لازم برای تهیه خورشت قارچ:
روغن
پیاز
قارچ
گوجه
فلفل دلمه ای
نمک وفلفل
برای تهیه این خورشت ابتدا به اندازه ای روغن در ماهی تابه می ریزیم که بعد پخت روغن از مواد اون بیرون نزنه من به خاطراینکه غذای کم چرب رو خیلی دوست دارم به اندازه 2قاشق غذاخوری روغن می ریزم.سپس پیاز رو خرد کرده ودرون روغن می ریزیم بعدازاینکه پیاز از حالت سفتی خارج شد قارچی رو که به صورت ورقه ای در آوردیمش درون پیاز می ریزیم پس از اینکه با پیاز یه مقداری پخت.فلفل دلمه ای رو خرد کرده و به مواد داخل ماهیتابه مون اضافه می کنیم تا همراه موادمون بپزه.پس از اینکه موادمون تقریبا نزدیک به پخت شد گوجه ای که قبلا رنده کرده بودیم به موادمون اضافه کرده ومی گذاریم بپزد.این مواد رو آنقدر روی شعله گاز قرار میدیم که خیلی سفت نشه و آب هم نداشته باشه وهمزمان فلفل تند و نمک رو هم به این مواد به اندازه لازم اضافه می کنیم.
مقدار لازم برای این مواد بستگی به مقدار قارچ استفاده شده تون داره.گوجه رنده شده رو به مقداری استفاده می کنیم که غذامون بعد پخت آبکی نشه و مقدار لازم برای فلفل دلمه ای بستگی به سلیقه تون داره اگه مزه فلفل دلمه ای رو دوست دارید میتونید مقداربیشتری از اون رو استفاده کنیم ولی طوری نشه که تنها فلفل دلمه ای به چشم بیاد نه قارچ.
البته بعضیها داخل این غذا گوشت هم میریزند که با ذائقه ی من سازگاری نداره.
این یکی از غذاهایی که زیاد دوستش دارم و تقریبا هر هفته می پزیم.امیدوارم شما هم ازاین غذا خوشتون بیاد.
روغن
پیاز
قارچ
گوجه
فلفل دلمه ای
نمک وفلفل
برای تهیه این خورشت ابتدا به اندازه ای روغن در ماهی تابه می ریزیم که بعد پخت روغن از مواد اون بیرون نزنه من به خاطراینکه غذای کم چرب رو خیلی دوست دارم به اندازه 2قاشق غذاخوری روغن می ریزم.سپس پیاز رو خرد کرده ودرون روغن می ریزیم بعدازاینکه پیاز از حالت سفتی خارج شد قارچی رو که به صورت ورقه ای در آوردیمش درون پیاز می ریزیم پس از اینکه با پیاز یه مقداری پخت.فلفل دلمه ای رو خرد کرده و به مواد داخل ماهیتابه مون اضافه می کنیم تا همراه موادمون بپزه.پس از اینکه موادمون تقریبا نزدیک به پخت شد گوجه ای که قبلا رنده کرده بودیم به موادمون اضافه کرده ومی گذاریم بپزد.این مواد رو آنقدر روی شعله گاز قرار میدیم که خیلی سفت نشه و آب هم نداشته باشه وهمزمان فلفل تند و نمک رو هم به این مواد به اندازه لازم اضافه می کنیم.
مقدار لازم برای این مواد بستگی به مقدار قارچ استفاده شده تون داره.گوجه رنده شده رو به مقداری استفاده می کنیم که غذامون بعد پخت آبکی نشه و مقدار لازم برای فلفل دلمه ای بستگی به سلیقه تون داره اگه مزه فلفل دلمه ای رو دوست دارید میتونید مقداربیشتری از اون رو استفاده کنیم ولی طوری نشه که تنها فلفل دلمه ای به چشم بیاد نه قارچ.
البته بعضیها داخل این غذا گوشت هم میریزند که با ذائقه ی من سازگاری نداره.
این یکی از غذاهایی که زیاد دوستش دارم و تقریبا هر هفته می پزیم.امیدوارم شما هم ازاین غذا خوشتون بیاد.