از جمله غذاهايي که در بهبهان مورد استفاده قرار می گرفته و ابتدا به عنوان غذای اصلی مورد نظر بوده
و با بهبود نسبی معشيت خانواده ها بعدها به عنوان غذای کمکی (بين وعده) صرف می شده , شلشلو
هم اکنون به دليل عدم دسترسی به وسايل پخت سنتی آن و رويکرد خانم ها به غذای آماده , علی رغم
طعم خوب آن کمتر مورد استفاده قرار می گيرد علاقه مندان به اين غذای لذيذ بهبهانی می توانند با
استفاده از دستور تهيه آن که در ذيل آمده به پختن اين غذا مبادرت ورزند .
مواد لازم:
آرد 2 کيلو - گوجه
مواد لازم:
آرد 2 کيلو - گوجه
رنده شده 2 کيلو - پياز رنده شده 750 گرم - تخم مرغ 3 عدد - انار ترش 2 عدد(در صورت موجود)- آب به
مقدار کافی - خمير مايه (خميره) به مقدار لازم زردچوب و نمک به دلخواه .
آماده سازی خمير شلشلو :
آماده سازی خمير شلشلو :
مرحله اول :خمير مايه و نمک را مقداری در آب حل می کنيم سپس مايه تهيه شده را بر روی آردی که از
قبل در نظر گرفته ايم می ريزیم و آنقدر خمير حاصل را چنگ می زنيم تا خميری سفت و يکدست بدست
آطد .سپس اين خمير را به مدت 4 ساعت نگه می داريم تا خوب ور بيايد(جا بيفتد) مرحله دوم:پياز و
گوجه رنده شده و 3 عدد تخم مرغ و خمير آماده شده را در ظرفی بزرگ ريخته و خوب هم می زنيم تا
کاملا در هم حل گردند و سپس انار ترش و زردچوبه و نمک را به آن اضافه رده و خوب هم می زنيم تا
خميری نرم بدست آيد .بعد از اين تاوه نان پزی را داغ کرده و چرب می کنيم و از خمير آماده شده به اندازه
يک ملاقه(چنه) را روی تاوه می ريزيم و پهن می کنيم تا پخته شود .بعد آرام آرام آن را با چاقو از تاوه جدا
کرده وپشت و رو می کنيم تا پخته شود . اينک شلشلو آماده خوردن است .
:88:
:narges:
:88:
:narges: