الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
لازانیا= یک بستهپنیر پیتزا و سس سفید= به میزان لازممایه ماکارونی= به تعداد نفراتطرز تهیه:1- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف میریزیم.2- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت میکنیم.3- ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله میکنیم و در ظرف میچینیم.4- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن میپاشیم.5- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری که از قبل با درجه 175 سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم، کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است.6- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو میکنیم.