پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
آرد ذرت الک شده و پودر قند به نسبت مساوی به میزان لازم
شکر 450 گرم
گلوکز مایع 1 ق. سوپ خوری
آب 200 میلی لیتر
پودر ژلاتین 25 گرم
آب 100 میلی لیتر
اسانس پرتقال یک دوم ق.چایخوری
آب 2 ق.سوپ خوری
سفیده تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه:
* قالب مناسبی که گنجایش مواد را داشته باشد را کمی چرب کنید و سپس از مخلوط آرد ذرت و پودر قند کف قالب الک کنید.
* شکر و گلوکز را به همراه 200 میلی لیتر آب در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا حل شود.
* بعد از حل شدن شکر، اجازه دهید مواد 3 دقیقه بجوشند.
* بعد از جوش آمدن مایه، بدون آنکه در ظرف را ببندید اجازه دهید دمای مواد به 127 درجه سانتی گراد برسد.
* پودر ژلاتین را روی 100 میلی لیتر آب بپاشید و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا رقیق شود.
* اسانس پرتقال را با 2 ق.سوپ خوری آب مخلوط کنید و ژلاتین رقیق شده را به آن اضافه کنید.
* سپس تمام این مواد را روی شیره آماده شده بریزید.
* سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد.
* مخلوط شیره را به صورت یک نوار باریک و آهسته به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. مواد را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
* مواد آماده را داخل قالب آماده شده بریزید و سطح آن را صاف کنید و کنار بگذارید تا ببندد.
* سطح میز کار را با آرد ذرت و پودر قند آغشته کنید.
* اطراف قالب را با یک چاقوی تیز بکشید تا مواد از قالب جدا شود؛ سپس روی سطح کار برگردانید.
* اطراف و سطح ظرف مارشمالو را آرد ذرت بپاشید تا به صورت یک لایه مساوی پوشیده شود.
* با استفاده از یک چاقوی تیز و یا قالب، مارش مالو را برش دهید و در یک ظرف دردار نگهداری کنید.
آرد ذرت الک شده و پودر قند به نسبت مساوی به میزان لازم
شکر 450 گرم
گلوکز مایع 1 ق. سوپ خوری
آب 200 میلی لیتر
پودر ژلاتین 25 گرم
آب 100 میلی لیتر
اسانس پرتقال یک دوم ق.چایخوری
آب 2 ق.سوپ خوری
سفیده تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه:
* قالب مناسبی که گنجایش مواد را داشته باشد را کمی چرب کنید و سپس از مخلوط آرد ذرت و پودر قند کف قالب الک کنید.
* شکر و گلوکز را به همراه 200 میلی لیتر آب در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا حل شود.
* بعد از حل شدن شکر، اجازه دهید مواد 3 دقیقه بجوشند.
* بعد از جوش آمدن مایه، بدون آنکه در ظرف را ببندید اجازه دهید دمای مواد به 127 درجه سانتی گراد برسد.
* پودر ژلاتین را روی 100 میلی لیتر آب بپاشید و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا رقیق شود.
* اسانس پرتقال را با 2 ق.سوپ خوری آب مخلوط کنید و ژلاتین رقیق شده را به آن اضافه کنید.
* سپس تمام این مواد را روی شیره آماده شده بریزید.
* سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد.
* مخلوط شیره را به صورت یک نوار باریک و آهسته به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. مواد را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
* مواد آماده را داخل قالب آماده شده بریزید و سطح آن را صاف کنید و کنار بگذارید تا ببندد.
* سطح میز کار را با آرد ذرت و پودر قند آغشته کنید.
* اطراف قالب را با یک چاقوی تیز بکشید تا مواد از قالب جدا شود؛ سپس روی سطح کار برگردانید.
* اطراف و سطح ظرف مارشمالو را آرد ذرت بپاشید تا به صورت یک لایه مساوی پوشیده شود.
* با استفاده از یک چاقوی تیز و یا قالب، مارش مالو را برش دهید و در یک ظرف دردار نگهداری کنید.