مواد لازم برای 4 نفر:
پیاز خرد شده =یک پیمانه
ریحان خرد شده تازه= یک چهارم پیمانه
نمک= یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه= یک چهارم قاشق چایخوری
فیله ماهی= نیم کیلو، چرخ شده
سس فلفل تند= یک قاشق چایخوری
سفیده تخممرغ بزرگ=1 عدد
اسپری روغن
نان تست= 8 برش
طرز تهيه:
• در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
• در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهیها باشید ]
• مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننیمتر درآورید.
• تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری کنید وهر طرف آنها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند سرخ کنید.
• ماهیهای برگر شده داغ را درون نانهای تست قرار داده و میل کنید.
نكته:شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.
پیاز خرد شده =یک پیمانه
ریحان خرد شده تازه= یک چهارم پیمانه
نمک= یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه= یک چهارم قاشق چایخوری
فیله ماهی= نیم کیلو، چرخ شده
سس فلفل تند= یک قاشق چایخوری
سفیده تخممرغ بزرگ=1 عدد
اسپری روغن
نان تست= 8 برش
طرز تهيه:
• در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
• در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهیها باشید ]
• مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننیمتر درآورید.
• تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری کنید وهر طرف آنها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند سرخ کنید.
• ماهیهای برگر شده داغ را درون نانهای تست قرار داده و میل کنید.
نكته:شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.