معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
طرز تهیه چیکن آلاکینگ
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان=4 تکه
کره پاستوریزه=100 گرم
قارچ ورقه شده=250 گرم
خامه پاستوریزه=250 میلی لیتر
زرده تخم مرغ= 4 عدد
فلفل دلمه ای قرمز= 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز= 1 عدد
طرز تهیه:
1. مرغ ها را به صورت مکعب 5/1 تا 2 سانتی متر خرد می کنیم. فلفل دلمه ای ها را نیز خرد می کنیم.
2- کره را در ماهی تابه گرم کرده ، سپس قارچ و فلفل دلمه ای ها را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم شود و کنار می گذاریم.
3- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند ( برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می کنیم ). سپس خامه را به آن افزوده و می گذاریم تا به جوش آید.
4- فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زرده ها را در حال هم زدن به آن می افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می زنیم و سپس سرو می کنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان=4 تکه
کره پاستوریزه=100 گرم
قارچ ورقه شده=250 گرم
خامه پاستوریزه=250 میلی لیتر
زرده تخم مرغ= 4 عدد
فلفل دلمه ای قرمز= 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز= 1 عدد
طرز تهیه:
1. مرغ ها را به صورت مکعب 5/1 تا 2 سانتی متر خرد می کنیم. فلفل دلمه ای ها را نیز خرد می کنیم.
2- کره را در ماهی تابه گرم کرده ، سپس قارچ و فلفل دلمه ای ها را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم شود و کنار می گذاریم.
3- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند ( برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می کنیم ). سپس خامه را به آن افزوده و می گذاریم تا به جوش آید.
4- فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زرده ها را در حال هم زدن به آن می افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می زنیم و سپس سرو می کنیم.