پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم برای ژله بستنی:
۳بسته ژله بلو بری
۱بسته ژله توت فرتگی( طعم و رنگ دلخواه)
۳ لیوان بستنی
مواد لازم برای تزیین:
۱ بسته خامه صبحانه (۲۰۰گرم) خامه کاله باشه بهتره
۵ تا ۸ قاشق پودر خامه (به میزان سفت شدن خامه بستگی داره)
اکلیل خوراکی
رنگ خوراکی
مروارید خوراکی
طرز تهیه:
ابتدا یکی از بسته های ژله بلوبری رو با اب جوش حل میکنیم..همزمان یه لیوان بستنی رو هم در میاریم از یخچال تا شل بشه (ژله داغ و بستنی سفت رو نباید با هم مخلوط کرد چون وا میره بستنی )
وقتنی ژله تقریبا خنک و ولرم شد با بستنی شل شده مخلوطش میکنیم..جوری که از هم جدا نشن
میذاریم توی یخچال تا کاملا خودشو بگیره (تقریبا ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت)
توی این فاصله ژله توت فرنگی رو به روش معمول درست میکنیم و وقتی خودشو گرفت اونو به تیکه های کوچک تقسیم میکنیم..
ژله بستنی رو از یخچال در میاریم و تیکه های ژله قرمز رو روی ژله بستنی میذاریم
و دوباره ۲ بسته ژله بلوبری رو با روش قبلی با بستنی مخلوط کرده و روی ژله های قبلی میریزیم ( اگر فاصله زمانی این دو مرحله زیاد بشه ژله ها به هم نمیچسبن..و موقع برگردوندن ژله از هم جدا میشه ۲ لایه)
میذاریم توی یخچال تا خوب خودشو بگیره (۱ تا ۲ ساعت)
بعد از یخچال در میاریم و ژله رو توی ظرف برمیگردونیم و دوباره میذاریم توی یخچال تا سطح ژله اون رطوبتشو از دست بده و اماده بشه واسه تزیین (اگه رطوبت داشته باشه تزیینات از روش لیز میخورن)
خوب مرحله سخت کار شروع میشه : خامه فرم گرفته که همه انرژی ادمو میگیره. برای شروع ابتداکاسه و پره های همزن رو توی فریزر میذاریم. نیازی نیست که یخ بزنه همین که کاسه و پره ها گرم نباشند کافیه. خامه رو توی کاسه میریزیم. پودر خامه روروش میریزیم. پودر خامه هم ازهمین پودر خامه های فله ایه که از فروشگاههای لوازم قنادی میخریم. تکنولوژی خاصی نداره. مارک خاصی هم نداره.با پره همزن (با دست) خامه و پودر خامه رو مخلوط میکنیم و بعد همزن رو روشن کرده و با “دور کند همزن” خامه رو هم میزنیم
بعد از چندثانیه همزن رو روی دور تند قرار داده و یکی دو دقیقه هم میزنیم. مشاهده میکنیم که خامه شروع میکنه به سفت شدن و فرم گرفتن. بعد از یکی دودقیقه دیگه هوا در بافت خامه رفته و حجم میگیره. حالا ما یه خامهفرم گرفته بدون شیرینی داریم. الان وقتشه کههر چقدر مایل بودیم بهش پودر قند اضافه کنیم (یا نکنیم!) و مرتب میچشیم.توصیه میکنم زیاد شیرینش نکنید
خامه رو توی قیف میریزیم و با ماسوره شکوفه زنی شروع به کار میکنیم
واسه رنگ کردن خامه هم از هر رنگی ۱ تا ۲ قطره کافیه (بستگی به رنگتون داره)
بعد هم اکلیل خوراکی رو میپاشیم و مروارید ها رو بستگی به سلیقتون تزیین میکنیم
یادتون باشه چون خامه زود شل میشه قبل از استفاده و خوردن بذارید ۳۰ دقیقه توی فریزر