معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
طرز تهیه کباب بره فرانسوی
مواد لازم :
شانه یا ران بره ای=۱کیلو
پیاز چهار قاچ= ۲عدد
سیب زمینی=۱کیلو
گوجه فرنگی سفت چهار قاچ=-۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده=۲عدد
سبزی خشک مخلوط= ۱قاشق غذاخوری
کره فرانسوی= ۴-۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون= ۳-۴ قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن=به میزان دلخواه
نمک، فلفل= به میزان لازم
سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.
سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.
گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).
این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.
مواد لازم :
شانه یا ران بره ای=۱کیلو
پیاز چهار قاچ= ۲عدد
سیب زمینی=۱کیلو
گوجه فرنگی سفت چهار قاچ=-۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده=۲عدد
سبزی خشک مخلوط= ۱قاشق غذاخوری
کره فرانسوی= ۴-۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون= ۳-۴ قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن=به میزان دلخواه
نمک، فلفل= به میزان لازم
سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.
سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.
گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).
این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.