• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طریقه قرار دادن تبلیغات در پرستا چگونه است؟

pcnab

New member
سلام
می خواستم بدانم چگونه می توانم یک تبلیغ که دارای کد تبلیغات است را در فروشگاه قرار دهم؟:تعجب:
من ماژول تبلیغات را نصب کردم ولی در آن قسمتی برای وارد کردن کد تبلیغ نبود فقط قسمتی برای وارد کردن لینک وجود دارد که در آن باید آدرس سایت را وارد کرد. آیا کسی می داند از چه طریق و چگونه می توانم این گونه تبلیغات که دارای کد تبلیغ می باشد در بلوکهای کناری فروشگاه یا در قسمت بالا و پایین فروشگاه نشان داد؟
در واقع به گونه ای عضو سایتهایی شد و با قرار دادن این کد تبلیغ درآمد زایی کرد. آیا پرستا قابلیت این کار را مانند سایت phpnuke دارد ؟
اگر کسی کمک و راهنمایی کند تشکر می کنم
:فکر:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
راه های مختلفی میشه اعمال کرد.

از چه هکی برای این کار استفاده میکنید؟ لینک هک رو قرار بدید لطفاً.

pcnab

New member
چه هکی یعنی چه؟ من زیاد برنامه نویس بلد نیستم.
من از قسمت ماژولها ماژول نمایش تبلیغات در پرستا شاپ را نصب کردم که لینک دانلودشم اینه http://www.iranjoman.com/dl/uploads/1296879677.zip
حالا نمی دونم کد تبلیغات که به صورت <script src="http://feed.zarshop.biz/feedbaner.aspx?s=39652&type=v&post=1&evnt=1" language="javascript"></script> هست را باید کجا وارد کنم همین.

amin khan

مدیر انجمن
چون این کد تبلیغاتی شما جوا ست پیشنهاد می کنم از این ماژول که در این تاپیک گذاشتم استفاده کنید.
http://www.iranjoman.com/thread-11169.html
نیاز به یاد گیری زبان برنامه نویسی هم نیست ،بعد از نصب کد مورد نظرتون رو تو قسمت مربوطه بزنید و save کنید.

pcnab

New member
دستتون درد نکنه
فقط سه تا سوال پیش اومد 1- اینکه اگه بخوام این بلوک در بالا و وسط سایت برای نمایش بنر های 480 در 60 قرار بگیره آیا راه حلی هست
2- کد دانلود دوم دارای دو بلوک است این کد جاوا رو که وارد قسمت Introductory text Top می کنم کدها رو نشون می ده نه تبلیغاتو
3- چه طوری می تونم چندتا بلوک تبلیغات در سایت بذارم آیا امکانش هست مثلاً یه بلوک بالا و یه بلوک پایین سایت بگذارم؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
معذرت میخوام منظور من از هک همان ماژول بود دوست عزیز که اشتباهاً هک نوشتم .
در رابطه با کد تبلیغاتی یک توضیح میدم بقیه ی سوالها رو انشاالله خود امین عزیز جواب میدند.
این کد احتمالا باید برای سیستم پایگان باشه، من این سیستم و کدهای تبلیغاتیش رو شخصاً امتحان و بررسی نکردم ولی اکثر سایت هایی که چنین کدهای تبلیغاتی رو برای کاربرانشون قرار میدند در کنار کد جاوا یک قسمت کد html هم معمولا قرار میدند برای دوستانی که بخواند تغییراتی در نمایش تبلیغات داشته باشند.
یعنی یک کد تبلیغاتی واحد با دو زبان برنامه نویسی : 1- جاوا 2- اچ تی ام ال
شما بررسی کنید ببینید آیا این سیستم کد html هم در اختیارتون قرار میده و یا نه، اگر html موجود باشه مشکل شما در ماژول اول نیز برطرف خواهد شد.

موفق باشید

pcnab

New member
متشکر از راهنماییتان ولی من دو سوال دیگه هم پرسیدم که شاید فراموش کردید
1- اینکه اگه بخوام این بلوک در بالا و وسط سایت برای نمایش بنر های 468 در 60 قرار بگیره آیا راه حلی هست؟
2- چه طوری می تونم چندتا بلوک تبلیغات در سایت بذارم آیا امکانش هست مثلاً یه بلوک بالا و یه بلوک پایین سایت بگذارم؟
آیا ماژولی وجود داره؟

pcnab

New member
سوال دیگری که داشتم این است که اکثر ماژول ها در قسمت چپ سایت قرار می گیرند در قسمت موقعیت چگونه می توان محل آنها را به قسمت راست سایت در نظر گرفت که سایت موزون شود؟
لطفاً راهنمایی کنید

amin khan

مدیر انجمن
بلوک اضافی در وسط سایت امکان نمایش را ندارد ولی امکان این که همزمان یک کد خاص در چند قسمت به نمایش در بیاد وجود دارد فقط باید کد یکسان باشد .
برای این کار از زبانه ماژولها-------- موقعیت ها -------- گذینه پیوند یک ماژول را انتخاب کنید، بعد در کادر اولی ماژول بلوک اضافی را انتخاب کنید و در کادر دوم موقعیت نمایش ماژول را انتخاب می کنیم.
البته این آموزش وقتی امکان پذیر است که یک کد یکسان در چند قسمت نمایش داده شود.
اگر کد های نمایشی شما متفاوت است باید از چند ماژول بلوک اضافی خاص استفاده کنید که من در تاپیک بالا 2 تا از این ماژول ها رو گذاشته بودم.
برای نمایش تبلیغات بالای صفحه اصلی هم باید فایل مسیر prestashop.1.3.1\themes\prestashop\header.tpl را ویرایش کنید و کدتون رو داخل این فایل قرار بدین.

amin khan

مدیر انجمن
سوال دیگری که داشتم این است که اکثر ماژول ها در قسمت چپ سایت قرار می گیرند در قسمت موقعیت چگونه می توان محل آنها را به قسمت راست سایت در نظر گرفت که سایت موزون شود؟
لطفاً راهنمایی کنید

لطفا ای تاپیک را مطالعه کنید
http://www.iranjoman.com/thread-10970.html

pcnab

New member
میشه راجع به ویرایش prestashop.1.3.1\themes\prestashop\header.tpl کمی توضیح دهید تا شاید افرادی نظیر من که خیلی از طریقه وارد کردن کد یعنی بعد از زدن قسمت edit کد تبلیغ را باید کجا وارد کرد کمی بیشتراطلاع پیدا کنند
راجع به آموزش تغییر محل ماژول هم از شما قدردانی میکنم

pcnab

New member
میشه راجع به ویرایش prestashop.1.3.1\themes\prestashop\header.tpl کمی توضیح دهید تا شاید افرادی نظیر من که خیلی از طریقه وارد کردن کد یعنی بعد از زدن قسمت edit کد تبلیغ را باید کجا وارد کرد کمی بیشتراطلاع پیدا کنند
راجع به آموزش تغییر محل ماژول هم از شما قدردانی میکنم

بالا