• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طریقه محاسبه حمل های مختلف!

pcnab

New member
با سلام
من قبلاً یک فروشگاه اینترنتی داشتم که یک نفر برام ساخته بود و به خاطر یک سری مسائل که خیلی دیر بالا می آمد آن را بی خیال شدم
بگذریم من نکته ای که در این فروشگاه پرستا دیدم و برایم سوال شده شاید هم برای کسان دیگری سوال باشد این است که این فروشگاه نحوه محاسبه حمل و نقلش به چه صورت است برای مثال اگه ما با پست پیشتاز بخواهیم یک محصول زیر 250 گرم را ارسال کنیم باید برای استان های برون استانی غیر همجوار مبلغ 2590 تومان پول بپردازیم (مشتری باید بپردازد) حالا سوالی که اینجا پیش می آید این است که چگونه می توان حمل های مختلف یا به عبارتی تعرفه های مختلفی ایجاد کرد که در فروش محصول با مشکل مواجه نشیم
آیا راه حلی هست که یک محدوده قیمت تعیین کنیم و خود نرم افزار بر حسب میزان وزن محصول این مبلغ حمل را محاسبه نماید ( در فروشگاه قبلی اینجانب که بی خیالش شدم این امکان وجود داشت ) آیا در پرستا هم این امکان وجود دارد؟ یا راه حل میانبر و به قول خودمان کلک رشتی ای هست؟:فکر:

pcnab

New member
خوب میشه کمی بیشتر توضیح دهید یعنی کمی آموزش دهید چون اگر روش کار و چگونگی وارد کردن آن را می دانستم که نمی پرسیدم . من در قسمت محصول مالیات بر ارزش افزوده دیدم و در قسمت حمل هم هر عددی وارد کنید همان را محاسبه می کند آیا جای دیگری داره یا باید کاری کرد که من ندیده ام ؟
ممنون می شوم بیشتر راهنمایی بفرمایید تا تمامی علاقه مندان به این سایت هم مانند اینجانب بیشتر متوجه شوند ؟

برای مثال : اگر یک سی دی 1500 تومان باشد و وزن 150 گرم داشته باشد هزینه حمل آن را بفرمایید چه طور وارد می کنید که خود برنامه محاسبه کند؟

بالا