پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
راسته شیشلیکی چهار عدد
آردسفید دو پیمانه
تخممرغ دو عدد
آرد سوخاری یک پیمانه
پنیر پارمزان یک پیمانه
پنیر موتزارلا به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشتها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال میخوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیرپارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و آنها را کنار میگذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها را در آرد سفید میغلتانیم سپس آنها را در تخممرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم ، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده میگذاریم ، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه میپزیم آنگاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغشده به مدت ده دقیقه قرار میدهیم و در پایان آنها را روی بشقاب گذاشته و سرو میکنیم.