توضيح نداديد كه نرم افزار local host شما چي هست و از چه نرم افزاري براي اين كار استفاده كده ايد
چون نوع نرم افزارهاي local host و امكانات اونها با هم متفاوت هستند
به هر حال من ميخوام نرم افزاري رو كه خودم استفاده كردم رو با امكاناتي كه داره رو بگذارم و بعد آموزش دوم را هم براي بك آپ از mysql براتون قرار ميدم
XAMPP 1.7.3 :
اکثر طراحان با اصلاح هاست محلی یا سرور محلی (local host) آشنایی دارند. این اصطلاح به مجموعه برنامه هایی گفته میشه که برای کاربر یک سرور محلی دقیقا مشابه با یک سرور واقعی بر روی سیستم شخصی راه اندازی میکنه تا شخص بتونه به راحتی و بدون نیاز به خریداری یک سرور واقعی برنامه های تحت وب خودش رو در اون محیط آزمایش کنه.
در این مطلب قصد داریم برنامه ای رو به شما معرفی کنیم که در عین راحتی, امکانات کاملی رو به شرح زیر به شما ارائه میده.
* سرور قدرتمند Apache
* آخرین نسخه از مفسر PHP
* پایگاه داده MySql
* مدیریت دیتابیس PHPMyAdmin
* FTP سرور proFtp
* …
این برنامه که همتای لینوکسی XAMPP هستش با نام LAMPP شناخته میشه که مخفف کلمات Linux,Apache,MySQL,PHP هستش.
XAMPP 1.7.3 for Windows (51.1 MB)
XAMPP 1.7.3 for Linux (63.2 MB)
رمز عبور :
www.freedanload.com
روش بک آپ گرفتن از بانک اطلاعاتی mysql
کی از ضروریات کار با بانک های اطلاعاتی بک گرفتن از آنهاست که معمولا اولین مشکل مدیران و پیشتیبانی کنندگان سایت هاست. راه حل های زیادی برای این کار ارائه شده. من در اینجا یک راه حل ساده از طریق phpMyAdmin ارائه می دهم:
اگرphpMyAdmin روی سروراینترنت شما در دسترس باشد، به راحتی می توانید از طریق phpMyAdmin از دیتابیس خود بک آپ بگیرید:
1- ابتدا دیتابیس خود را انتخاب کنبد (select) . بر روی گزینه Export کلیک کنید.
حالا باید صفحه جدیدی ظاهر شود که نام دیتابیس های شما در آن ظاهر شده است.
2- با کلیک روی گزینه Select All تمام دیتا بیس های خود را انتخاب کنید.
3- مطمئن شوید که در ناحیه SQL options گزینه های Structure و Data انتخاب شده (چک مارک خورده باشد)
4- گزینه Save as File را انتخاب کنید
5- نوع فشرده سازی (Compression) دیتا را هم تعیین کنید (zipped یا gzipped یا None)
6- روی گزینه Go کلیک کنید.
حالا باید پنجره ایی ظاهر شود که آدرس محل بک آپ را در local تعیین کنید.
منبع:
microrayaneh.com
نوع سيستمي رو كه داريد بگيد تا طريقه ي ريستور كردن رو از روي خود هاستتون رو بگم