• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طعنه گوارديولا به مورينيو: بلد نيستم تيمم را براي تساوي به ميدان بفرستم

ahmadfononi

معاونت انجمن
پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا، اظهار اميدواري کرد که تيمش در ديدار فردا شب مقابل لوانته قهرماني اش در رقابت هاي اين فصل لاليگا را قطعي کند.

00026200.jpg

بارسا برای کسب سومین قهرمانی پیاپی در لالیگا، از دیدار مقابل لوانته تنها به یک امتیاز نیاز دارد و البته در صورتی که رئال نتواند امشب ختافه را شکست دهد، آنها همین امشب قهرمان خواهند شد.
گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما باید برای قهرمانی در مهمترین جام فصل تلاش کنیم. باید هرچه زودتر جام قهرمانی لالیگا را به دست بیاوریم. همیشه قهرمانی در این جام بسیار دشوار است. در این سه سال همیشه شرایط پیچیده بوده؛ قهرمانی در این جام یک چالش بزرگ است.
رسیدن به این مرحله در حالی که 8 امتیاز پیش هستیم، کمی غیر منتظره بود. من فکر می کردم برای قهرمانی تا روز آخر باید بجنگیم اما اکنون امیدوارم هر چه زودتر آن را به دست بیاوریم."

گواردیولا در پاسخ به این سوال که در مورد قهرمانی پیش از انجام دیدار مقابل لوانته در صورت توقف رئال گفت:" اهمیتی ندارد چگونه قهرمان لیگ شویم. مسئله اصلی خود قهرمانی است. من فکر می کنم باید فردا قهرمان شویم. این چیزی است که به آن فکر می کنم."
سرمربی بارسا تاکید کرد که علی رغم نیاز تیمش به یک امتیاز برای قهرمانی، بازیکنانش تنها برای پیروزی به میدان خواهند رفت.
" من بلد نیستم تیمم را برای تساوی به میدان بفرستم. اگر بلد بودم این کار را می کردم اما بلد نیستم. بلد نیستم به بازیکنانم بگویم به زمین برویدو تساوی بگیرید."

بالا