• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طنزهاو جک های فیزیکی

parisa

متخصص بخش
یه روز یه کشاورز متوجه میشه که مرغاش مریض شدن.خیلی دست پاچه میشه،میره یه زیست شناس،یه شیمیدان و یه فیزیکدان میاره.
زیست شناس میاد یه مقدار رفتار مرغها رو تحت نظر میگیره اما بعد از مدتی میگه نمیدونم چشون شده.
شیمیدان میاد چند تا آزمایش و اندازه گیری انجام میده و بعد از مدتی اون هم میگه نمیدونم چه مرگشونه.
نوبت به فیزیکدان میرسه که بدون نزدیک شدن به مرغها،یهو یه خودکار و دفترچه از جیبش درمیاره و شروع میکنه به محاسبه.بعد از بیست دقیقه میگه من فهمیدم چی شده ولی جواب من فقط برای مرغهای کاملا کروی در خلا صدق میکنه. :خنده1:

parisa

متخصص بخش
فیزیکدان آزمایشگاهی با یه نمودار توی دستش بدو بدو میره تو دفتر فیزیکدان نظری.این فیزیکدان نظری هم همین که نمودار رو میبینه شروع میکنه به توضیح که:بله کاملا میشه انتظار داشت که یه بیشینه دقیقا همونجا ببینی و شروع میکنه به توضیح اما یهو فیزیکدان آزمایشگاهی حرفش رو قطع میکنه و میگه:ببخشید انگار نمودار رو برعکس گرفتم و بعد درستش میکنه.همون موقع فیزیکدان نظری میگه بله میدونستم این نمودار اونجاش یه کمینه داره و باز شروع میکنه به توضیح.

parisa

متخصص بخش
یه روز یه تابعی داشته میرفته که d/dx میبیندش میگه برو کنار تا صفرت نکردم!
تابعه میگه بیشین بابا من e^x ام.

یه روز یه تابع داشته میرفته که یه عملگر دیفرانسیلی میبیندش میگه برو کنار تا صفرت نکردم
تابع میگه بیشین بابا من e^x ام.
عملگر میگه زرشک من d/dy ام.

parisa

متخصص بخش
[h=2]یه فیزیکدان و یه مهندس سوار بالن بودن که وارد یه مه غلیظ میشن و بعد از یه مدت میفهمن گم شدن.فیزیکدان داد میزنه:« ما کجا هستیم؟» شاید یه نفر رو زمین صداش رو بشنوه و بهشون بگه.بعد از چند دقیقه یه صدای محو از طرف زمین میشنون:« شما توی یه بالن هستید» فیزیکدان به مهندس میگه:«طرف باید ریاضیدان باشه»مهندس میگه:«چرا اینو میگی؟»فیزیکدان جواب میده:«آخه جوابش کاملا درسته ولی به درد نخوره»

• :خنده2:

parisa

متخصص بخش
یه روز یه روانشناس میخواسته یه تست انجام بده.یه ریاضیدان،یه فیزیکدان و یه مهندس رو دعوت میکنه.
سوال اینه:« نظرتون راجع به این جمله چیه؟ تمام اعداد فرد بزگتر از دو،اول هستند.»

ریاضیدان:« سه اوله،پنج اوله،هفت اوله،نه اول نیست.پس این جمله غلطه.»
فیزیکدان:« سه اوله،پنج اوله،هفت اوله،نه اول نیست،یازده اوله،سیزده اوله.از شش تا عدد فرد بزرگتر از دو،پنج تا اول بودن پس این جمله با تقریب خوبی درسته.»
مهندس:« سه اوله،پنج اوله،هفت اوله،نه اوله...»

parisa

متخصص بخش
دو تا فرمیون وارد کافه میشن.یکیشون یه آب پرتقال سفارش میده.اون یکی میگه همونی که رفیقم خواست.

توضیح:فرمیونها ذراتی هستند که از اصل طرد پاؤلی پیروی میکنند و در نتیجه نمیتوان دو فرمیون کاملا مشابه داشت.

parisa

متخصص بخش
(داستان واقعی)
هایزنبرگ در حال رانندگی با سرعت زیاد بوده که یه پلیس بهش ایست میده.پلیسه بهش میگه میدونی با چه سرعتی حرکت میکردی؟!
هایزنبرگ میگه نه ولی میدونم کجا هستم.

توضیح:طبق اصل عدم قطعیت هایزنبرگ،نمیتوان سرعت و مکان یک ذره را به دقتهای یکسان دانست.افزایش دقت در اندازه گیری یکی،باعث کاهش دقت در اندازه گیری دیگری میشود.

parisa

متخصص بخش
یه دانشجوی فیزیک اینشتین رو تو قطار میبینه.جو میگیردش و میپرسه ببخشید پروفسور،بوستون برای این قطار توقف میکنه؟

توضیح:طبق نسبیت خاص،تمام حرکتهای با سرعت ثابت نسبی هستند و در نتیجه دو ناظر که با سرعت ثابت نسبت به هم حرکت میکنند،به یک اندازه حق دارند که خود را ثابت فرض کنند.

parisa

متخصص بخش
چند فیزیکدان نظری متخصص در نسبیت عام لازمه تا یه لامپ رو عوض کنن؟
دو تا.یکی برای اینکه لامپ رو نگه داره و اون یکی هم برای اینکه جهان رو بچرخونه.

parisa

متخصص بخش
آسانترین راه برای مشاهده اثر دوپلر برای نور چیست؟
برید توی خیابون و به مایشنها نگاه کنید.اونایی که به طرفتون میان نور سفید دارن ولی اونایی که ازتون دور میشن،نور قرمز دارن.

parisa

متخصص بخش
وارد آزمایشگاه میشید و میبینید یه آزمایش داره انجام میشه.
چطور میفهمید مربوط به چه رشته ایه؟

-اگه سبزه و وول میخوره،زیست شناسیه
-اگه بوی گند میده،شیمیه
-اگه کار نمیکنه،فیزیکه

parisa

متخصص بخش
یه دانشجوی فیزیک داشته از زیر یه ساختمون در حال ساخت رد میشده که یه آجر میفته رو سرش.
کارگرا با نگرانی بهش نگاه میکنن ولی میبینن که آروم آروم شروع میکنه به لبخند زدن.
میگن چرا میخندی؟
میگه آخه الان فهمیدم چقدر خوش شانسم که انرژی جنبشی فقط برابره با نصف
gif.latex

parisa

متخصص بخش
زیست شناس فقط به شیمیدان جواب پس میده
شیمیدان فقط به فیزیکدان جواب پس میده
فیزیکدان فقط به ریاضیدان جواب پس میده
ریاضیدان فقط به خدا جواب پس میده

parisa

متخصص بخش
یه زیست شناس و یه فیزیکدان و یه ریاضیدان توی یه کافه نشسته بودن که توجهشون به یه ساختمون اونور خیابون جلب میشه.
اول دو نفر میرن توی ساختمون و بعد سه نفر میان بیرون.
زیست شناس میگه:مثل اینکه تولید مثل کردن!
فیزیکدان میگه:نه،فقط ما توی اندازه گیری اول خطا داشتیم.
ریاضیدان میگه:بیخیال بابا،الان اگه یکی بره تو اون ساختمون دیگه کسی توش نیست.

parisa

متخصص بخش
یه روز رئیس دانشکده فیزیک میره پیش رئیس دانشگاه و میگه من برای شما یه خبر خوب و یه خبر بد دارم.خبر خوب اینه که توی دانشکده چیزای جالبی داره اتفاق میفته،چند تا پژوهش داریم که میتونن برنده نوبل باشن.
خبر بد اینه که ما به یه شتاب دهنده جدید نیاز داریم که ده میلیون دلار خرج داره.
رئیس شوکه میشه و میگه شما چرا نمیتونید مثل دانشکده ریاضیات باشید؟!اونا فقط کاغذ و مداد و سطل آشغال لازم دارن.
تازه دانشکده فلسفه که اون سطل آشغالا رو هم لازم نداره!
  • :خنده1:

parisa

متخصص بخش
روزی همه دانشمندان مردند و وارد بهشت شدند آنها تصمیم گرفتند تا قایم باشک بازی کنند.
انیشتین اولین نفری بود که باید چشم می گذاشت.
او باید تا 100 میشمرد و سپس شروع به جستجو میکرد.

همه پنهان شدند الا نیوتون ...
نیوتون فقط یک مربع به طول یک متر کشید و درون آن ایستاد، دقیقا در مقابل انیشتین.
انیشتین شمرد 97, 98, 99..100…
او چشماشو باز کرد ودید که نیوتون در مقابل چشماش ایستاده.
انیشتین فریاد زد نیوتون بیرون( سک سک)، نیوتون بیرون( سک سک)

نیوتون با خونسردی تکذیب کرد و گفت من بیرون نیستم.
او ادعا کرد که اصلا من نیوتون نیستم !!!
... تمام دانشمندان از مخفیگاهشون بیرون اومدن تا ببینن اون چطور میخواد ثابت کنه که نیوتون نیست ...

.......... نیوتون ادامه داد که من در یک مربع به مساحت یک متر مربع ایستاده ام ...
که من رو،نیوتون بر متر مربع میکنه .........
و از آنجایی که نیوتون بر متر مربع برابر "یک پاسکال" می باشد
بنابراین من "پاسکالم" پس پاسکال باید بیرون بره (پاسکال سک سک) !!!

14.gif
14.gif
14.gif

parisa

متخصص بخش
فیزیکدانهای پیر نمیمیرن،بلکه فقط وقتی زمان به بینهایت میل میکنه،تابع موجشون به صفر میل میکنه.
  • :خنده1:

چند تا فیزیکدان کوانتوم برای عوض کردن لامپ لازمه؟
یکی.دو تا برای عوض کردن لامپ،یکی هم برای بهنجارش تابع موج.

parisa

متخصص بخش
ترم 1 دانشگاه،سر کلاس شیمی عمومی نشستیم
استاد شیمی،پا میشه میره پای تخته،شروع میکنه حل کردن معادله ی شرودینگر

من :|
بچه ها :(
شرودینگر :-|

وسط حلش،یه دانشجو میپرسه،ببخشید استاد،اون شیش برعکس (
gif.latex
) چیه؟

من :|
استاد :|