- آتش در اجاقي شبيه سوراخ کليداين نوع آتش هم براي گرم شدن و هم پخت و پز بسيار مناسب است، ابتدا آتشي به شکل چادر بوميان آمريکا در قسمت دايره شکل سوراخ کليد بسازيد. وقتي که آتش به ذغالها رسيد آن را به طرف قسمت باريک محل آتش برانيد و کباب پزي از جنس شاخه هاي سبز بر روي سنگهاي اطراف آتش بسازيد، حالا ميتوانيد غذا پختن را شروع کنيد. قسمت عمده آتش شروع به سوختن ميکند و شما ميتوانيد درصورت نياز آتش به ذغال اضافي آن را سريعاً آماده کنيد.ظرف مخصوص پخت از جنس بامبوآب و يا انواع سوپ ها را ميتوان در ظروف بامبويي پخت. براي پراکندن گرما و محافظت از ظروف چوبي تان دربرابر شعله هاي آتش ميتوانيد يک تکه فلزي از قوطي کنسرو و يا ورقههاي آلومينيومي را در زير ظرف بامبويي خود قرار دهيد.آتش به شکل اهرماين نوع آتش درست کردن براي گرم کردن آب، تهيه سوپ، خورشت و قهوه بسيار مناسب است چون ميتوان از طريق قلابي که در انتهاي تير چوبي است و ظرف غذا را نگه داشته گرما را کنترل کرد. يک سرپايه چوبي ساخته شده از چوبهاي عمودي را ميتوان در زير تير چوبي نسب کرد و بدين ترتيب ظرف غذا را در ارتفاعي بالاتر از آتش مستقر کرد.چنانچه چوبهاي چنگال شکل دردسترس نبودند ميتوانيد يک تکه چوب را در قسمت انتها شکاف دهيد. اين شکاف ميتواند طوري باشد که تيرک چوبي کاملاً در سوراخ آن قرار بگيرد. اين آتش را ميتوان در سطوح صاف و يا درصورت امکان وزش باد و يا احتمال خطر آتش در يک چاله ايجاد کرد. آتش نبايد بسيار بزرگ باشد درغيراينصورت غذاي شما خواهد سوخت. وقتي پخت و پز به پايان رسيد ميتوانيد از ذغالهاي گرم براي روشن کردن چوبهاي بزرگ به منظور گرم کردن چادرها استفاده کنيد. آتشي که در يک چاله روشن شود دود کمتري توليد ميکند.پختن تخم مرغ در پيازدرون پياز بزرگي را خالي کنيد، يک تخم مرغ را درون آن بشکنيد و آن را روي آتش قرار دهيد. تخم مرغ و پياز در عرض چند دقيقه آماده ميشوند.سرخ کردن ماهييک ماهي را در نوک تير چوبي قرار دهيد. پوست آن را جدا نکنيد، در غيراينصورت در هنگام پخته شدن از چوب جدا ميشود. شما ميتوانيد ماهي را در موقع پختن به روغن و يا آب آغشته کنيد. تير چوبي را مرتب بچرخانيد.ورقه فلزي يا آلومينيومياين ورقه ها وزن کمتر و سطح وسيعتري از ماهي تابه دارند.سنگ داغقلوه سنگ هاي داغ را درون بدن مرغ قرار دهيد، در قسمتي که ضخيمتر است. آن را با برگ و پوسته درخت بپوشانيد که گرماي آن تلف نشود. چنانچه غذا کاملاً پخته نشد اين مراحل را تکرار کنيد.افراد تنبل و غذا پختنبا استفاده از تير چوبي، يک تکيه گاه و يک نردبان، يک برگ بزرگ و يا يک تکه چوب امکانپذير است. اين نردبان و يا يک تکه چوب امکانپذير است. اين نردبان با حرکت نسيم جابجا ميشود و غذاي متصل شده به طناب را مي چرخاند. يک ظرف در زير غذا قرار ميگيرد که چربي آب شده و يا آب موجود در آن به درون ظرف بريزد، ميتوان از اين براي روغن ماليدن به خود غذا استفاده کرد. از قسمتي از آن نيز ميتوان براي روشن کردن آتش استفاده کرد.ماهي تابه از جنس آلومينيوماز شاخه اي به شکل استفاده کنيد. چوب ديگري را با بست در فاصله بين دو شاخه محکم کنيد و آن را با ورقه آلومينيوم بپوشانيد.ماهي تابه سنگيسنگ مسطحي پيدا کنيد، آن را بر روي دو تکيه گاه قرار دهيد و زير آن آتش روشن کنيد. ميتوانيد از سطح آن براي سوراخ کردن غذاها استفاده کنيد، روي سطح غذا را با تکه اي چوب ويا پوسته درخت بپوشانيد که سريعتر طبخ شوند.