• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عالميان به جمع 16 پينگ‌ پنگ ‎باز برتر پيوست

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
00940117.jpg

به گزارش بخش المپيک سايت ورزش سه،نوشاد عالميان توانست در يک ديدار حساس و نفس‌گير توانست در گِيم آخر بر حريف هنگ کنگي خود "پنگ تانگ" چيره شود. در اين ديدار نوشاد عالميان از استعداد و جواني خود استفاده کرده و در آخر مزد بازي خوب خود را مقابل حريف باتجربه اش گرفت.

''''وينستون'''' آمريکايي قضاوت اين ديدار را برعهده داشت.

عالميان دردور بعد بايستي با ''''تيم بويل'''' آلماني دارنده رتبه چهارم دربين شرکت کنندگان اين دوره از رقابت ها ديدار کند.

عالميان که دردور مقدماتي با قرعه استراحت روبه رو شده بود،درنخستين ديدار خود ''''هان جاستين'''' استراليايي را با نتيجه 4 برصفر و به ترتيب با نتايج 11-5, 11-7, 11- 7 و 13-11 مغلوب و به جمع 32 نفربرتر اين رقابت ها راه يافته بود.

نوشاد عالميان دارنده رتبه 77 جهان دربين 69 شرکت کننده اين بازي ها رتبه 32 را دراختيار دارد.

''''پنگ تانگ'''' هنگ کنگي داراي رتبه سي و يکم جهان است اين بازيکن در رده بندي پينگ پنگ بازان شرکت کننده درالمپيک 2012 لندن رتبه 18را به خود اختصاص داده است.

من هم به نوبه خودم این پیروزی فوق ارزشمند رو به نوشاد عالمیان عزیز تبریک میگم

منبع : ورزش3

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من هم به همه ایرانی ها تبریک میگم :61::61:
واقعاکه کار سختیه من از خونه بازی رو تماشا می کردم داشتم از استرس می مردم چه برسه به کسی که داره مسابقه میده:ایول:
امیدوارم بازی بعدی رو هم با اقتدار برنده بشن:برنده:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من که دوستان شاهد بودم داشتم سکته میکردم
به خصوص گیم هفتم که بازی 10-10 شد دیگه قلبم نمیزد:نیش:
خیلی خیلی خوشحال شدم که برد انگار خودم بازی رو بردم:سوت:

بالا