• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عباسی: واليبال ايران پديده ورزش جهان شده است

Mans0ur

New member

[h=2]وزير ورزش و جوانان با حضور در هتل المپيک، محل اقامت ملي‌پوشان واليبال از آنها تجليل کرد.

[TD="align: left"]
00037930.jpg
[/TD]

محمد عباسي در جمع واليباليست‌ها اظهار کرد: همه شما مي‌دانيد زماني که خارج از ايران مشغول رقابت‌هاي ليگ جهاني بوديد، چه شوري در داخل ايجاد کرديد. اين شور خودباوري شما را در خارج از ايران تقويت کرد. همه قبول دارند واليبال ايران به پديده‌اي در ورزش جهان تبديل شده است.

به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: نخستين تجربه شما در ليگ جهاني بود که برابر تيم‌هاي باقدرت که سابقه چندين دوره حضور در ليگ جهاني را داشتند، نتايج خوب به دست آورديد. اين نشانه خودباوري و قابليت‌هاي فردي ملي‌پوشان است.

عباسي با اشاره به جلسه هيات دولت به ملي‌پوشان گفت: همه ما به نتايج شما افتخار مي‌کنيم. هفته گذشته در جلسه هيات دولت درباره همين موضوع صحبت کردم که قرار شد قبل از بازي با‌ آلمان به جمع شما بيايم و "خسته نباشيد" بگويم. شما دو بازي سرنوشت‌ساز را پيش رو داريد که نتيجه تمام تلاش‌هاي شماست. مي‌دانيد توقع‌ها را بالا برده‌ايد اما هر نتيجه‌اي که رقم بخورد، مردم باز هم به شما مي‌بالند. در مجموع تاکيد مي‌کنم با هيچ زباني نمي‌توانيم احساس قلبي‌ام را بيان کنم. شما هدفتان شاد کردن دل مردم بوده ولي ما براي تلاش‌هايتان پاداشي در نظر گرفته‌ايم که دقيقش را آقاي داورزني خواهد گفت.

در ادامه محمدرضا داورزني، رييس فدراسيون واليبال گفت:‌ از طرف خودم قول مي‌دهم که ملي‌پوشان برابر آلمان بهترين عملکردشان را خواهند داشت. درباره پاداش نيز هم اکنون چيزي نمي‌گويم. بعد از دو مسابقه درباره آن حرف مي‌زنيم تا وزير محترم ورزش پاداش‌ها را بالاتر ببرد. همچنين ملاقاتي با رييس‌جمهور داشته باشيم تا واليباليست‌ها تا به اندازه فوتباليست‌ها پاداش داشته باشند. در هر حال اگر به ورزش موفق تسهيلات داده مي‌شود، بايد به ديگر رشته‌هاي موفق نيز همان تسهيلات داده شود تا دلخوري ايجاد نشود.

بالا