[h=3]عباس جوانمرد به همراه عباس یاری، هوشنگ گلمکانی و حمیدرضا صدر به تماشای نمایش « اژدهاک» نشستند.
به گزارش سينماخبر ، عباس جوانمرد بعد از اتمام نمایش «اژدهاک » گفت : هانی صالحی متن بسیار سختی را برای این اجرا انتخاب کرده است. اما خوشحال که با شیوه و یک ایده جدید این نمایشنامه روی صحنه برده است. باید هماهنگی بیشتری شکل بگیرد تا بقیه جوانان هم این مسیر را انتخاب کنند.
در ادامه حمیدرضا صدر یادآور شد: اجرای بسیار خوبی بود و انرژی فراوانی در تک تک اعضاء دیدم.
در پایان محمد نشاط گفت : خیال می کردم این نسل دچار بی تفاوتی شده است اما با این اجرا نظرم را عوض می کنم و می گویم تلاشی قابل قبولی بود که من امشب از این نسل دیدم .امیدوارم این تلاش هم به دیگر هم نسلان هانی صالحی انتقال پیدا کند.
در ادامه حمیدرضا صدر یادآور شد: اجرای بسیار خوبی بود و انرژی فراوانی در تک تک اعضاء دیدم.
در پایان محمد نشاط گفت : خیال می کردم این نسل دچار بی تفاوتی شده است اما با این اجرا نظرم را عوض می کنم و می گویم تلاشی قابل قبولی بود که من امشب از این نسل دیدم .امیدوارم این تلاش هم به دیگر هم نسلان هانی صالحی انتقال پیدا کند.