• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عبدالرضا اکبری پزشک خانواده می شود

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]عبدالرضا اکبری در سریال رمضانی "مثل من مثل تو " نقش پزشک خانواده را ایفا می کند.
20140420170133_2-1-20141711638.jpg

عبدالرضا اکبری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سینماخبر درباره سریال "مثل من، مثل تو" که در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه دو سیما روی آنتن خواهد رفت گفت: این سریال از روز گذشته کلید خورد اما من هنوز مشغول خواندن فیلمنامه هستم و جلوی دوربین نرفتم .

وی ادامه داد: من در ا ین سریال قرار است که نقش یک پزشک را ایفا کنم که شخصیتی مدد جویانه دارد و دائما به فکرمردم و کمک کردن به آنهاست.اما در طول داستان اتفاقاتی بر سر راهش قرار می گیرد که نقش این کاراکتر پررنگ تر می شود.
ثریا قاسمی، عبدالرضا اکبری ، کمند امیرسلیمانی، فرخ نعمتی، شهرام عبدلی رحیم نوروزی، متین ستوده ،نگین معتضدی و هنرمند خردسال سپیده کاشانی از بازیگران اصلی این سریال هستند.

بنا بر این گزارش، فیلمنامه «مثل من، مثل تو» که علی اکبر محلوجیان آن را می‌نویسد، درباره دختری از یک خانواده فرهیخته است که درست اول ماه رمضان به سن تکلیف رسیده و تمام اعمال دینی بر او واجب می‌شود.

سریال مثل من مثل تو به تهیه کنندگی داوود قچاق و کارگردانی محمود معظمی در ۳۳قسمت ۳۰دقیقه‌ای ویژه ایام ماه مبارک رمضان برای گروه کودک و خردسال شبکه دو تولید می‌شود که از روز گذشته در خیابان ارتش تهران کلید خورده است.

بالا