• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عدم نمایش توضیحات محصول!!!

heli

New member
با درود به دوستای پرستایی من یه مشکل دارم برای توضیحات محصول هرچی وارد میکنم (فارسی و انگلیسی) ذخیره نمیشه یعنی دکمه ذخیره رو میزنم میرم میبینم تو فروشگاه چیزی نیومده به نظرتون مشکل از کجاست ؟

آخرین ویرایش:

amin khan

مدیر انجمن
دوست عزیز شما ابتدا باید زبانی که می خواهید توضیحات محصول نمایش داده شود را انتخاب کنید ،سپس توضیحات محصول را اضافه کنید.

heli

New member
عزیزم من این کارو میکنم ولی در واقع وقتی رو فارسی قرار داره نه توضیحات فارسی رو سیو میکنه نه انگلیسی
خواستم بک آپ بگیرم دوباره نصب کنم گفتم شاید راهه دیگه باشه

amin khan

مدیر انجمن
دوست عزیز من در پرستا شاپ prestashop.1.3.1 تست کردم بدون مشکل کار کرد. احتمالا مشکل از تغییرات جداول Database شماست.

amin khan

مدیر انجمن
heli جان لطفا بیشتر توضیح بدین دقیقا منظورتون از توضیحات محصول کدام بخش میباشد چون با توجه به اطلاعاتی که گذاشتین این گزینه تو فروشگاه شما تست شد و بدون مشکل کار میکنه،احتمالا منظورتان جزییات بیشتر یا اطلاعات بیشتر نبوده؟

heli

New member
نه منظورم همین بود
من نمیدونم چرا نمیتونم توضیخات اضافه !!!!!!!!!!!
به نظرت چرا ؟
الان همین تست رو که شما واسه این محصول نوشتی من میخوام تغیرش بدم به یه چیز دیگه نمیشه
یعنی کلمه تست رو پاک میکنم و مینویسم ماه تولد ولی وقتی ذخیره رو میزنم دوباره همون تست باقی میمونه
و برای محصولای دیگه که توضیح ندارن توضیح وارد میکنم بعد از زدن ذخیره دوباره سفید میشه یعنی توضیحات ذخیره نمیشه:فکر:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز از چه مرورگری استفاده میکنید ؟
سعی کنید با مرورگر فایر فاکس این مورد رو تست کنید، اگر مرورگر فعلیتون فایرفاکس هست سعی کنید با یک مرورگر دیگه ای تست کنید، چیزی که باید از اون کاملاً مطمئن باشید این هست که مشکلی در سایتتون نیست و سایتتون درست عمل میکنه همینطور که امین خان عزیز تست کرده اند.
بلکه مشکل صد درصد در کامپیوترتون هست که باید اون رو پیدا کنید.

heli

New member
admin جان الان من با فایر فاکس امتحان کردم و مشکلی نداره یعنی حدس شما درست بود و اشکال از اینترنت اکسپلورر هست
من از آخرین ورژن اکسپلورر که چند روز پیش از خود سایت ماکروسافت دانلود کردم استفاده میکنم و بنا به دلایلی اون رو به بقیه مرورگر ها ترجیح میدم
اما خیلی واسم عجیبه که چرا اکسپلورر این مشکل رو داره!!!!!!!!!
اگه شما اطلاعی در این مورد داری لطفا راهنمایی کن
اما حالا که مشکلم حل شد میخوام از شما (ادمین) و امین خان که راهنمایی کردین تشکر کنم
من برای حل این مشکل تو دیتابیس ها دنبالش میگشتم اما خوب بعضی وقتا آدم به ذهنش نمیرسه مشکل به این سادگی حل میشه
من خیلی وقت نیست با ایران انجمن آشنا شدم ولی هر روز بهش سر میزنم و دوسش دارم چون خیلی کامله
موفق و سر بلند باشید

بالا