• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عرضه‌ی سوپراستریت‌فایتر4 برای رایانه‌های شخصی!!!

j@v@d

کاربر ويژه
کریستین سن‌سان، مدیر بازرگانی شعبه‌ی آمریکا شمالی شرکت کپ‌کام تاکید کرد هم‌چنان به تلاش خود برای عرضه‌ی عنوان سوپراستریت‌فایتر4 بر روی رایانه‌های شخصی ادامه خواهد داد. بر خلاف قسمت چهارم از سری بازی‌های استریت‌فایتر، دنباله‌ی این بازی تحت عنوان سوپراستریت‌فایتر4 تنها در اختیار بازی‌کننده‌های کنسول‌های ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 قرار گرفته است.

وی در جریان جلسه‌ی پرسش و پاسخی که شعبه‌ی آمریکا شمالی کپ‌کام ترتیب داده بود تاکید کرد: "فکر می‌کنم کاربرانی که در تالارهای گفتگو کپ‌کام در خصوص برنامه‌ی "از کپ‌کام بپرس" خوانده‌اند، اطلاع دارند که شخصا یک بازی‌کننده‌ی رایانه‌ی شخصی جان سخت هستم و نهایت تلاش خود را برای ادامه‌ی راه استریت‌فایتر4 بر روی رایانه‌های شخصی خواهم کرد."

سن‌سان در ادامه‌ی اظهاراتش افزود: "من همیشه می‌گویم جواب تا زمانی منفی است که مثبت شود، بگذارید بگویم که من هرگز تسلیم نخواهم شد و شاید در آینده‌ای نچندان دور بجای این‌که از کپ‌کام بپرسیم "چرا پاسخ شما به این درخواست منفی است" از آن‌ها بپرسیم "چرا پاسخ مثبت شما این‌قدر طول کشید؟". متاسفانه در حال حاضر عرضه‌ی سوپراستریت‌فایتر4 برای رایانه‌های شخصی ممکن نیست، اما شخصا به این موضوع خوش‌بین هستم."
در اواخر شهریور ماه يوشينوری اونو، تهيه‌كننده‌ی مجموعه بازی‌های استریت‌فایتر در مصاحبه با سايت ژاپنی‌زبان فورگيمر یک ضربه‌ی هادوکن درست و درمان به نسخه‌ی رایانه‌های شخصی استریت‌فایتر4 وارد کرد و گفت به دليل سرقت ديجيتال فراوان از استريت‌فايتر4، نسخه‌ی سوپر بر روی این پلت‌فرم عرضه نخواهد شد.
- Super Street Fighter IV
سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: مبارزه‌ای
پلت‌فرم: Xbox360 - PS3
تاریخ انتشار: منتشر شد

بالا