• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عزت‌الله انتظامی از خانه تئاتر و خانه هنرمندان رفت

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]آقاي بازيگر ديگر از شورای عالی خانه هنرمندان ایران و هیات مدیره خانه‌ی تئاتر استعفا داد.
20140121130705_120.gif

عزت‌الله انتظامی بازيگر پيشکسوت تئاتر، سينما و تلويزيون در گفتگو با خبرنگار سينما خبر درباره علت استعفاي خود گفت: با مشکلاتي مواجه شده ام و مسائلي اتفاق افتاده که ديگر نمي توانم با صداقت به ادامه ي همکاري بپردازم. تا به حال نيز بابت هرگونه فعاليت هاي که داشته ام حقوق يا دستمزدي دريافت نکرده ام. عزت‌الله انتظامی در متن استعفایی خود،‌ آورده است: "مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو////// یادم از کشته‌ی خویش آمد و هنگام درو" هیات مدیره خانه تئاتر شورای عالی خانه هنرمندان ایران
بیش از هفتاد سال است که با شور و شوق بسیار و بی‌دریغ برای هنر سرزمین‌ام از پای ننشسته‌ام. از دهه‌ی٢٠ در کوچه پس کوچه‌های لاله زار که نوجوان و عاشق بودم، تا به امروز و این روزهای خاکستری که همچنان عاشقم و خستگی ناپذیر. به خود می‌بالم که از ابتدای تاسیس خانه تئاتر، هر سال با رای بالای هنرمندان تئاتر، به منصب رییس و عضو هیئت مدیره انتخاب می‌شدم؛ و در این مدت بدون هیچ چشم داشتی همواره تمام توان خود را برای پیشبرد هنر تئاتر و جوانان کشورم به کار برده‌ام. همچنین مفتخرم که از ابتدای تاسیس خانه هنرمندان ایران عضو و نایب رییس شورای عالی بوده‌ام و همه‌ی تلاش خود را برای رفع مشکلات و بهبود شرایط هنرمندان ایران به کار بسته‌ام. از آنجا که فضای کنونی سبب شده تا خستگی این سالها به تن سالخورده‌ام بماند، استعفای خود را از خانه تئاتر و خانه هنرمندان ایران اعلام می‌دارم.

بالا