• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عسل بدیعی در گوگل رتبه دار شد

South Boy

متخصص بخش فوتبال
عسل بدیعي که خبر فوتش در نخستین روز سال غافلگیری زیادی به همراه داشت پرجستجوترین کلمه توسط ایرانیان در گوگل شد.

طبق آمار سیستم آماری گوگل در 30 روز اخیر که شامل تعطیلات نوروزی ایرانیان است کلمات عسل بدیعی، نوروز، چاوز و آکادمی بیشترین رشد میزان جستجو را در این موتور جستجو داشتند.

156652_198.jpg

دانلود آهنگ جدید (با دو املای آهنگ و اهنگ) و آهنگ جدید با دو املای آهنگ در رده‌های بعدی قرار داشتند.

بیشترین میزان رشد را کلمه عسل بدیعی داشته که به میزان بیش از 1000 درصد رشد رسیده است.

کلمه چاوز هم به همین رتبه رسیده و کلمات نوروز به ترتیب 250 و 80 درصد رشد داشته است. با درنظر گرفتن هفت روز اخیر یعنی پایان تعطیلات نوروزی عسل بدیعی، عکس عسل بدیعی، غزل بدیعی، فریبرز عرب نیا و مرگ عسل بدیعی به مرحله Breakout رسیده است.

در بخش عکس، هم میزان جستجوی کلمات عسل بدیعی و چاوز رشد داشته و پس از آن کلمه سال نو رشد 550 درصدی داشته است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kamrang

New member
درسته که مرحومه عسل بازیگر سینما و تلویزیون بوده ولی این بخش از نظر من باید به بخش اینترنت منتقل بشه

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
داداشی این تایپیک که مربوط به بخش سینما نبود که تاییدش کردی .

درسته که مرحومه عسل بازیگر سینما و تلویزیون بوده ولی این بخش از نظر من باید به بخش اینترنت منتقل بشه

این تاپیک توی بخش سینما ارسال شده بود و من تأییدش کردم .
:گل:

بالا