• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عسگري: اميدوارم فغاني در جام‌جهاني قضاوت کند

South Boy

متخصص بخش فوتبال
عسگري: اميدوارم فغاني در جام‌جهاني قضاوت کند
[h=2] رييس دپارتمان داوري گفت: اميدوارم عليرضا فغاني بتواند در جام جهاني قضاوت کند.

[TD="align: left"]
00940696.jpg
[/TD]

حسين عسگري درباره عملکرد داوران در 5 هفته پاياني ليگ برتر اظهار داشت: خوشبختانه با وجود بازي هاي سختي که در طول هفته هاي اخير انجام شده اما داوران عملکرد بسيار خوبي را از خود به معرض نمايش گذاشتند. من خوشحالم که داوران هيچ اشتباه تاثيرگذاري نداشتند و به آنها تبريک مي گويم.

به گزارش اوج ، وي در پاسخ به اين سوال که چرا مربيان ليگ برتري نسبت به داوري ها اينقدر اعتراض دارند، عنوان کرد: من هيچ اعتراضي نديده ام. داوري ها اينقدر خوب است که کسي نمي تواند اعتراض کند!

رييس دپارتمان داوري درباره اينکه گفته مي شود او در انتشار خبر تعليق ملوان و ذوب آهن نقش داشته، تاکيد کرد: جالب است آن آقايي که گفت من با آلومينيوم هرمزگان رابطه دارم، حرفش را پس گرفت و عذرخواهي کرد اما برخي هنوز هم حرف اول او را به ياد دارند. اين حرف ها شايعه اي بيش نيست.

عسگري درباره شانس حضور فغاني در جام جهاني برزيل افزود: ما همه امکانات را براي حضور او در برزيل مهيا کرده ايم و ديگر بقيه اش به خودش بستگي دارد. شخصا اميدوارم نماينده کشورمان بتواند در جام جهاني قضاوت کند.

بالا