• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عسگري: فدراسيون بخواهد، براي دربي جام حذفي داور خارجي ‌مي‌آوريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: اگر فدراسيون تصميم بگيرد که داور دربي در جام حذفي خارجي باشد ما فقط مسئول اجرا و آوردن داور خارجي هستيم.

00027692.jpg

حسين عسگري در مورد داوري محسن ترکي در دربي 70 عنوان کرد: با توجه به اينکه در اين باره به اندازه کافي بحث شده، لازم مي دانم که بگويم در جريان بازي امکان دارد سرعت بازي باعث شود داور بازي جايگيري مناسبي در زمين نداشته باشد و از برخي صحنه ها دور باشد. در صحنه اي که محمدي و رضايي برخورد داشتند زاويه مناسب ديدي در اختيار محسن ترکي بود و او داور کم تجربه اي نيست که بخواهد در اين شرايط ضعيف عمل کند.
وي ادامه داد: شرايط بازي به نوعي بود که ترکي نمي توانست در اين صحنه ضعيف عمل کند و او وظيفه اش را به خوبي انجام داد و داوري است که معمولا به همه صحنه به خوبي اشراف دارد. البته باز هم مي گويم اين يک صحنه پيچيده بود و با توجه به اينکه هر دو طرف با هم به سمت توپ رفتند و رضايي قبل از تکل محمدي تعادلش را از دست داده بود به همين دليل نمي توانست اين صحنه پنالتي باشد ولي من به نظر همه کارشناسان احترام مي گذارم و هر کسي مي تواند نظر خود را بيان کند. اين صحنه حاوي نکات ريز و تخصصي داوري است اما خود داور تصميم گرفت و تشخيص داد که ادامه بازي بهترين تصميم است.
عسگري در پاسخ به اين سوال که آيا کمک داور بازي مي توانست در اين صحنه به داور کمک کند گفت: اگر داور از کمکش مي خواست که در اين باره نظر بدهد آن وقت کمک داور مي توانست به داور کمک کند اما در کل هيچ الزامي وجود ندارد.
سرپرست کميته داوران در پاسخ به اين شايعه که اگر استقلال و پرسپوليس در جام حذفي به هم بخورند، کميته داوران براي اين بازي حساس داور خارجي انتخاب خواهد کرد گفت: سياست کميته داوران استفاده از داوران ايراني در هر بازي است و دربي هم از اين قاعده مستثني نيست اما اگر فدراسيون تصميم بگيرد که داور اين بازي حساس در جام حذفي خارجي باشد ما فقط مسئول اجرا و آوردن داور خارجي هستيم.
عسگري در پايان در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه خود او داور وسط بود صحنه جنجال برانگيز داربي 70 تهران را پنالتي مي گرفت يا نه، گفت: بايد در زمين باشم و در شرايط بازي قرار بگيرم که بتوانم تصميم گيري کنم اما آن چيزي که من ديدم و با توجه به توضيحاتي که ارائه کردم، صحنه به هيچ وجه پنالتي نبود و ترکي در کل نمره قبولي گرفت.

بالا