• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عسگري: منتظر دريافت گزارش ناظر داوري و فيلم بازي هستيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال، گفت: منتظر دريافت گزارش ناظر داوري ديدار تيم‌هاي پاس همدان و راه آهن شهرري هستيم تا بتوانيم درباره اتفاقات اين ديدار تصميم بگيريم.
00027692.jpg

حسين عسگري گفت: براي تصميم گيري درباره اتفاقات ديدار پاس همدان و راه آهن شهرري بايد فيلم بازي را ببينم و گزارش ناظر داوري را مطالعه کنم که اين امر هم زمان مي‌برد. کميته داوران به دليل حساسيت روزهاي پاياني ليگ به محض مطالعه گزارش ناظر داوري و ديدن فيلم بازي درباره اتفاقات اين بازي تصميم گيري خواهد کرد.
سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال افزود: در هفته‌هاي پاياني ليگ برتر و ليگ دست يک فوتبال کشور و با توجه به درگير بودن داوران بين‌المللي در ليگ قهرمانان آسيا برنامه‌ريزي داوران براي بازي‌هاي ليگ بسيار پيچيده و مشکل شده و شايد اين از اقبال بد من باشد که در زمان سرپرستي من در کميته داوران رقابت تيمها در پايين و بالاي جدول تا اين اندازه به هم نزديک است.
عسگري در ادامه با بيان اين که در حال حاضر تمرکز کميته داوران روي مسابقات ليگ برتر و ليگ دسته يک است، افزود: محمود رفيعي که ديدار تيمهاي پاس و راه آهن را سوت زد يکي از با تجربه‌ترين داوران ايران است، ولي حساسيت زياد بازي‌ها باعث بروز برخي اشتباهات مي‌شود. در هفته‌هاي پاياني ديدار تيمهاي پايين جدول حتي از ديدار شهرآورد پايتخت هم حساستر است و بايد با دقت بيشتري درباره آن‌ها تصميم گيري شود.

بالا