• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عشق را در قصه های تاریخی و مذهبی دست کم نگیریم

B a R a N

مدير ارشد تالار
بانی فیلم آنلاین: شخصیت های تاریخی برای همگان دارای جذابیت های خاص هستند. دیدن این شخصیت ها در شناختن ایشان به بینندگان شان بویژه بینندگان شبکه سحر که برای مخاطبان غیر ایرانی و بعضاً تازه مسلمان پخش می شود،کمک نماید. حسن جوهرچی در نقش ابوسفیان، در دو فیلم "پناهنده" و "سیاه سپید" متعلق یه شبکه سحربه ایفای نقش پرداخته است.
حسن جوهرچی در گفت و گو با روابط عمومی شبکه جهانی سحر، از بازی در نقش ابوسفیان گفت و توضیح داد: با من تماس گرفتند و درباره فیلم‌ها صحبت کردند. من پیش از این هم با آقای انصاری کار کرده بودم. اما در این همکاری‌ها ایشان همیشه در مقام تهیه‌کننده بودند. این بار به عنوان کارگردان قرار بود با هم کار کنیم و به خاطر سابقه خوب همکاری‌هایمان برایم جالب بود که با ایشان به عنوان کارگردان هم کار کنم. برای من از همان ابتدا نقش ابوسفیان را در نظر گرفته بودند.
او به سختی کار در یک نقش و فیلم برداری همزمان این دو کار اشاره کرد و گفت: تصویربرداری همزمان برای دو فیلم کار سختی بود. ما گاهی صحنه‌هایی از دو فیلم را به دنبال هم تصویربرداری می‌کردیم، چون مثلا در لوکیشنی بودیم که در هر دو فیلم استفاده داشت. با این حال ساخته شدن دو فیلم با بازیگران مشترک و داستان‌هایی که از نظر تاریخی به هم مرتبطند کار جالبی بود. برغم سختی‌هایش تازگی‌های هم داشت که بازی در آن را برای من جذاب‌تر کرده بود.
جوهرچی از اهمیت تولید آثاری با مضامین قرآنی یاد کرد و عنوان نمود: به نظر من نباید با هم رودربایستی داشته باشیم. اسلام یک دین اجتماعی است که با جزیی‌ترین نکاتی که به شیوه زندگی مردم مربوط است توجه دارد. عشق یکی از این وجوه است که هیچگاه از زندگی انسان قابل تفکیک نبوده است. چطور می‌شود مفهومی مانند عشق را انکار کرد؟ چطور می‌شود عشق میان حضرت پیامبر(ص) و خدا را ندیده گرفت. عشق میان حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) را که یکی از زیباترین داستان‌های عاشقانه میان دو انسان را نشان می‌دهد، چگونه می‌توانیم نبینیم و آنرا به سلیقه‌های شخصی خودمان محدود کنیم؟ من با این محدویت‌ها موافق نیستم و معتقدم باید دست فیلمنامه‌نویس‌ها را در پرداختن به چنین داستان‌هایی باز گذاشت. داستان‌های عاشقانه در تاریخ اسلام کم نبوده‌اند. بزر‌گ‌ترین عشق‌های آسمانی را میان پیامبر و ائمه (ع) با خدا و زیباترین عشق‌های زمینی را مانند محبت و علاقه عمیق خواهر به برادر، دختر به پدر و همسر به همسر در میان داستان‌های تاریخی اسلام می‌خوانیم و می‌بینیم. این وجوه بارز و جذاب قصه‌های مذهبی و تاریخی را به بهانه‌های واهی کنار نگذاریم.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

تاپیک تایید شد .

بالا