• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عقيلي:از کي روش عذرخواهي مي کنم

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
عقيلي:از کي روش عذرخواهي مي کنم
[h=2] مدافع ايراني تيم القطرگفت: از کي روش عذرخواهي مي کنم.

[TD]
00035407.jpg
[/TD]

هادي عقيلي درباره اينکه کي روش در نشست خبري به خاطر طرح سوالاتي درباره او و کريمي و رحمتي عصباني شده است اظهار داشت:من سايت ها را که خواندم متاسفانه ديدم برخي يک جوري برخورد مي کنند که ما را مقابل مردم قرار دهند.در تماسي که هفته گذشته از فدراسيون با من گرفته شد گفتند از مردم عذرخواهي کنيد.من هم اين کار را انجام دادم و آنها گفتند که کافي است.

به گزارش اوج ، وي ادامه داد:پس از آن نمي دانم چه اتفاقي افتاد که از من معذرت خواهي کتبي خواستند.به هر حال همين جا من از کي روش به دليل تصميم عجولانه اي که داشتم عذرخواهي مي کنم.اين عذرخواهي هم نه به خاطر بازگشت به تيم ملي بلکه به خاطر فرهنگ ايراني ام است و اينکه اگر اشتباهي کردم از بزرگترم پوزش مي طلبم.کي روش چيزهايي به من ياد داد که وظيفه دارم از او عذرخواهي کنم.براي عذرخواهي هيچ غروري ندارم.

عقيلي افزود:اين مصاحبه من است و اگر دوست داشتند در جلوي دوربين هم عذرخواهي مي کنم.مطمئن باشيد اگر صلاح بدانند با تمام وجود در خدمت تيم ملي هستم.

ورزش3

بالا