عقيلي: طبق دستور دلم رفتار خواهم کرد [h=2] مدافع ايراني باشگاه القطر گفت: اگر مسئولان فدراسيون از من بخواهند که در تيم باشم، اين کار را خواهم کرد و در چنين حالتي طبق دستور دلم رفتار خواهم کرد نه عقلم. |
[TD]
هادي عقيلي، مدافع سابق سپاهان و بازيکن کنوني باشگاه القطر مشکل خود با سرمربي تيم ملي ايران را جزئي خواند و اعلام کرد که اگر مسئولان خواهان حضور وي در تيم ملي باشند، او براي اين کار آماده است. عقيلي در مصاحبهاي با پايگاه خبري الکأس که قبل از سفر وي به ايران براي استراحتي سه روزه انجام شد، تاکيد کرد که مشکلي که ميان وي و کارلوس کيروش سرمربي تيم ملي ايران به وجود آمده است، مسئلهاي جزئي بود که اشتباه به اطلاع مسئولان فدراسيون فوتبال رسيد. به گزارش الکأس، عقيلي در پاسخ به اين سوال که مشکل تو با کيروش چيست که از تيم ملي کنار گذاشته شدي گفت: مشکل کوچکي با سرمربي به وجود آمد. اين موضوع در فوريه قبل از بازي با لبنان، به شکلي نادرست به مسئولان فدراسيون فوتبال رسيد. در دو روز آينده که در ايران خواهم بود، با مسئولان فدراسيون صحبت خواهم کرد و توضيح خواهم داد. فکر ميکنم حضورم در تيم ملي در زمان حضور کيروش کاري سخت باشد. عقيلي در ادامه در پاسخ به اينکه «آيا معناي حرف شما اين است که با وجود تلاش مسئولان فدراسيون براي حل مشکل، از بازيهاي بينالمللي [با تيم ملي] کناره خواهي گرفت؟» گفت: البته که کناره نخواهم گرفت. تيم ملي کشورم است و عشق من به آن وادارم ميکند که حضور داشته باشم. اگر مسئولان فدراسيون از من بخواهند که در تيم باشم، اين کار را خواهم کرد. در چنين حالتي طبق [دستور] دلم رفتار خواهم کرد نه عقلم. زيرا عاشق کشورم هستم. مدافع سابق تيم سپاهان در پاسخ سوالي درباره ميزان احتمال راهيبابي تيم ملي ايران به جام جهاني آينده نيز گفت: فرصت هست. پيروزي در بازيهاي آينده ما را به جام جهاني خواهد برد. فکر ميکنم بازي ما با قطر در دوحه موقعيت ما را خيلي روشن ميکند. |
ورزش3