• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

علي دايي: کيروش نيازي به تعريف من ندارد

ahmadfononi

معاونت انجمن
علي دايي گفت: توجهي به رتبه استيل آذين نداريم و فقط 3 امتياز بازي را مي‌خواهيم.

00019004.jpg

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدار تدارکاتي تيمش با تيم ب پرسپوليس در جمع خبرنگاران، گفت: به بازيکنانم گفتم که برد مقابل ذوب آهن را به فراموشي بسپارند و اسير غرور حاصل از آن برد نشوند.
دايي درباره بازي با استيل آذين هم گفت: ما توجهي به رتبه استيل آذين در جدول نداريم و فقط کار خودمان را مي‌کنيم. البته مي‌دانيم از زماني که ياوري مربي اين تيم شده استيل آذين کمي متحول شده است. اما ما توجهي به نتايج اخير اين تيم نداريم و فقط براي گرفتن سه امتياز بازي مي‌کنيم.
وي با بيان اين که پرسپوليس در فکر کسب سهميه ليگ قهرمانان است، گفت: هدف اصلي ما آن است که در جمع سه تيم بالاي جدول قرار گيريم و سهميه آسيا را کسب کنيم. ما نبايد به جام حذفي دلخوش کنيم.
علي دايي درباره کیروش هم گفت: کیروش يک مربي بزرگ و کاربلد است و نيازي به تعريف من هم ندارد. اما مطمئنا براي اين که بتواند در ايران موفق شود، بايد همه امکانات لازم براي پيشرفت را در اختيار داشته باشد. همه بايد به کیروش کمک کنيم .
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که آيا علي دايي با حبيب کاشاني مشکل دارد، گفت: اصلا و ابدا با کاشاني مشکل ندارم و پيش از اين هم چندين بار گفته‌ام که ما دو دوست قديمي هستيم که اگر مشکلي هم داشته باشيم آن‌ را در خانه‌ي خود حل مي‌کنيم.
دايي با اشاره به هواداران پرسپوليس گفت: اميدوارم که از بازي بعد آن‌ها با تعداد بيشتري در ورزشگاه حضور پيدا کنند. چند روز پيش ديدم که يک نوجوان هوادار پرسپوليس حتي دو هزار تومان پول نداشت که بتواند به ورزشگاه بيايد. ما بايد به اين هواداران کمک کنيم، چرا که آن‌ها سرمايه‌هاي فوتبال ما هستند.

بالا