• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عمران‌زاده: امسال هر دو جام مال استقلال است

South Boy

متخصص بخش فوتبال
عمران‌زاده: امسال هر دو جام مال استقلال است

الونگ سابقه بازی در لیگ ایران را دارد و ساموئل هم در لیگ برتر انگلیس بازی کرده و در چند پست توانایی بازی دارد
حنیف عمران زاده یکی از مهره‌های موثر در خط دفاعی استقلال محسوب می‌شود. حنیف که اصولا اعتماد به نفس بالایی دارد معتقد است که استقلال امسال در هر دو جام قهرمان خواهد شد. عمران‌زاده در آستانه بازی با داماش گیلان در مورد وضعیت استقلال و مسائل مختلف دیگر به سوالات خبرنگار سایت گل پاسخ می‌دهد.
*در مورد بازی فردا چه صحبتی داری؟
بازی سختی در پیش داریم چرا که داماش تیم بسیار خوبی است. آنها در تیم خودشان تا آخرین حد تلاش می‌کنند تا استقلال را شکست بدهند ولی ما به دنبال سه امتیاز هستیم و تحت هر شرایطی باید بازی را ببریم. ما امسال در بازی‌های بیرون از خانه نتایج خوبی گرفتیم و در نیم فصل دوم هم باید این روند را ادامه دهیم.

*بازی با سپاهان را چطور دیدی؟
ما بد بازی نکردیم و فرصت‌های زیادی را از جمله یک پنالتی از دست دادیم. ما در این مسابقه مستحق برد بودیم و موقعیت‌های گل که در آخر بازی نشان داده شد همه چیز را ثابت می‌کند.
*راستی تو هم از ماجرای جاسم کرار خبر داری؟
من به این مسائل کاری ندارم و نمی‌دانم بین دو باشگاه چه چیزی رد و بدل شده است. اگر باشگاه شاهین قول داده که کرار را بازی ندهد مرد باشد و روی حرفش بیاستد و اگر هم قول نداده پس هیچ مشکلی وجود ندارد. ما کاری به بازی کردن کرار نباید داشته باشیم و فقط باید به قهرمانی فکر کنیم.
*فکر می‌کنی قهرمان جام حذفی شوید؟
فکر نمی‌کنم بلکه مطمئن هستم امسال هر دو جام مال ماست.
*مشکلات مالی برطرف شد؟
حاج آقا یک تنه تلاش می‌کند تا مشکلات را برطرف کند و بازیکنان هم این موضوع را می‌دانند.
*راستی نظرت در مورد اضافه شدن الونگ و ساموئل به استقلال چیست؟
الونگ سابقه بازی در لیگ ایران را دارد و ساموئل هم در لیگ برتر انگلیس بازی کرده و در چند پست توانایی بازی دارد. مطمئنا آنها می‌توانند به استقلال کمک کنند.

بالا