عمرانزاده: نميتوانم سر و دستم را ببُرم [h=2] مدافع تيم استقلال گفت: به دليل اشتباهاتي که مقابل الريان انجام دادم شرمنده هواداران هستم. |
[TD="align: left"]
به نقل از سايت باشگاه استقلال، حنيف عمران زاده درباره اتفاقاتي که در ديدار استقلال و الريان رخ داد، اظهار داشت: فوتبال است و هزار جور اتفاق در آن رخ مي دهد. وي افزود: بسياري از بزرگان فوتبال هم گل به خودي زده اند که از اين بدتر بوده است. من بسيار ناراحتم و شرمنده همه استقلالي ها هستم اما باور کنيد آنچه رخ داد در حرکت طبيعي فوتبال بود. من در حال حرکت با مهاجمي بودم که بايد با او يارگيري مي کردم که توپ به سرم خورد و گل شد. اين توپ به سر هر کسي مي تواست بخورد اما از بدشانسي به سر من خورد. عمران زاده تاکيد کرد: مطمئنم اگر به من نمي خورد رحمتي حتما توپ را جمع مي کرد. نمي توانستم يارگيري که به من محول شده بود را انجام ندهم. مدافع استقلال درباره ضربه پنالتي گفت: توپ از دو متري به دستم خورد و کارشناسان داوري گفتند پنالتي نبوده است. من نمي توانم سر و دستم را ببرم و دارم با همين ها فوتبال بازي مي کنم. بزرگان فوتبال در اين چند روزه به من دلداري دادند که برايم قوت قلب است. خوشحالم که اين اشتباهات را من مرتکب شدم و براي بقيه همبازيانم رخ نداد. |
ورزش سه