• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عمران‌زاده: هيچ مذاكره‌اي با سپاهان نداشته‌ام؛ اولويتم استقلال است

ahmadfononi

معاونت انجمن
مدافع استقلال با بيان اين‌که هرگز نگفته‌ام به سپاهان مي‌روم تاکيد کرد: چند روز است موبايلم خاموش است و آنقدر حرفه‌اي هستم که تا پايان قراردادم به تيمم تعهد داشته باشم.

00023937.jpg

حنيف عمران‌زاده در خصوص شايعه حضورش در سپاهان و اينکه مدعي شده فصل بعد به اين تيم مي‌رود اظهار داشت: خدا مي‌داند که 3 روز موبايلم خاموش بود و هيچ مصاحبه‌اي انجام ندادم ضمن آنکه اصلا مذاکره‌اي با مسئولان سپاهان نداشتم.
وي افزود: شما مطمئن باشيد سپاهاني‌ها آنقدر حرفه‌اي هستند که با يک بازيکن تا زماني که با استقلال قرارداد دارد مذاکره نکنند. من تا پايان جام حذفي با استقلال هستم و مذاکره اي با هيچ تيمي انجام نمي‌دهم ضمن آنکه بارها گفته‌ام اولويتم استقلال است.
بازيکن پيشين پاس همدان در خصوص سقوط اين تيم به رقابت‌هاي ليگ آزادگان تصريح کرد: سال اول که پاس به همدان آمد تيم ما چهارم شد. در سال دوم که من هم در اين تيم حضور داشتم تيم دهم شد اما فکر مي‌کنم در اين 2 سال آخر وضعيت پاس همدان شير تو شير بود.
عمران‌زاده ادامه داد: متاسفانه تيم بزرگ و باسابقه پاس را حمايت نکردند و يک عده با حسادت و نقشه اين تيم را تا مرز نابودي پيش بردند. امسال اين تيم را در حد ليگ يک بسته بودند و باور کنيد اين تيم اگر در ليگ آزادگان هم بازي مي‌کرد به دسته پايين‌تر مي‌رفت.
وي در ادامه صحبت‌هايش گفت: زماني پاس تهران 16 بازيکن اسمي داشت و وقتي به همدان آمد بازيکناني مثل بختياري‌زاده، علوي، يدالله اکبري، حيدري و خيلي‌هاي ديگر در اين تيم حضور داشتند اما امسال بدون بازيکن قصد داشتند تيم را در ليگ برتر نگه دارند.
عمران‌زاده در خصوص بيانيه پاسي‌ها عليه سپاهان و اينکه اگر نماينده اصفهان مقابل سايپا با تيم اصلي به ميدان مي‌‌رفت پاس سقوط نمي‌کرد عنوان کرد: چه ربطي دارد؟ پاسي‌ها بايد خودشان به فکر مي‌بودند. سقوط پاس همدان چه ربطي به بازي سپاهان داشت؟ تيمي که 45 سال سابقه داشته به اين روز افتاده و اميدواريم مسئولان در انتقال‌ تيم‌ها دقت کنند که تيم‌ها و باشگاه‌ها به سرنوشت پاس دچار نشوند.

بالا