• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عنوانی جدید توسط پسر 9 ساله John Carmack ساخته شد!

Mahdi Askari

مدير فنی
Angry-Face_1-600x447.png

همانطور که می دانید یکی از استادان بزرگ در زمینه بازی سازی، آقای John Carmack دارای پسری با نام Ryan است. این پسر فقط 9 سال سن دارد و چندی پیش بازی ای جدید را توسط خود ساخته و منتشر کرد!
بازی ساخته شده توسط او Angry Face نام دارد، که تفسری از "Pong" های او می باشد. Ryan در بلاگ رسمی خود، در مورد بازی اعلام کرده است:
"سلام. اسم من Ryan است. من 9 سال سن دارم. از بازی های رایانه ای لذت زیادی می برم و به همین دلیل عنوان جدیدی را ساختم. در مورد بازی ام بسیار نگران هستم! تا حدودی این عنوان ظاهری ساده و بچه گانه دارد. این عنوان Angry Face نام دارد. ساخت پایه های اصلی این عنوان به عهده من بود. برادر چهار ساله من، در زمینه آزمایش و آماده سازی صدا ها و موسیقی ها کمک زیادی به من کرده است. من سعی کرده ام تمامی تجربیات خود را در طی این چندین سال بر روی این عنوان اعمال کنم."
" این اولین و ساده ترین بازی ای است که توسط من ساخته شده. من قصد دارم در آینده بازی های بزرگ تر و بهتری را بسازم! من امیدوارم در طی زندگی بیشتر مسئولیت پذیر باشم و بتوانم همگی را از خودم راضی نگه دارم..!"
این بازی ساده شامل دو ماد مختلف برای میزان سختی می باشد! این دو ماد شامل هستند از Grandma Mode و Pro Mode. اولین ماد طراحی شده بازی ای آرام و ساده تری را برای شما فراهم خواهد کرد. این ماد درخواست شده توسط مادر بزرگ این کودک 9 ساله بوده است. ماد دوم همانطور که از اسم آن پیداست بازی ای سریع، سخت و حرفه ای را برای شما فراهم می سازد. البته همانطور که می دانید این روزها جوایز و مسابقه های خاصی در زمینه بازی سازی برای این نوجوانان و کودکان خلاق در نظر گرفته شده است.
فقط کافیست برای یک دقیقه به این فکر کنید، پسری نه ساله عنوانی را با تجربیات خود همراه با موسیقی های کامل و دو ماد مختلف میزان دشواری ساخته و منتشر کرده است! قابل ذکر است که این Ryan این بازی را توسط Unity ساخته است!
و در انتها اگر قصد تجربه این عنوان را دارید می توانید به این لینک مراجعه کنید. در ابتدا برای تجربه این بازی نیاز به نصب "Unity Web Player" دارید.

بالا