Mahdi Askari
مدير فنی
بازی ساخته شده توسط او Angry Face نام دارد، که تفسری از "Pong" های او می باشد. Ryan در بلاگ رسمی خود، در مورد بازی اعلام کرده است:
"سلام. اسم من Ryan است. من 9 سال سن دارم. از بازی های رایانه ای لذت زیادی می برم و به همین دلیل عنوان جدیدی را ساختم. در مورد بازی ام بسیار نگران هستم! تا حدودی این عنوان ظاهری ساده و بچه گانه دارد. این عنوان Angry Face نام دارد. ساخت پایه های اصلی این عنوان به عهده من بود. برادر چهار ساله من، در زمینه آزمایش و آماده سازی صدا ها و موسیقی ها کمک زیادی به من کرده است. من سعی کرده ام تمامی تجربیات خود را در طی این چندین سال بر روی این عنوان اعمال کنم."
" این اولین و ساده ترین بازی ای است که توسط من ساخته شده. من قصد دارم در آینده بازی های بزرگ تر و بهتری را بسازم! من امیدوارم در طی زندگی بیشتر مسئولیت پذیر باشم و بتوانم همگی را از خودم راضی نگه دارم..!"
این بازی ساده شامل دو ماد مختلف برای میزان سختی می باشد! این دو ماد شامل هستند از Grandma Mode و Pro Mode. اولین ماد طراحی شده بازی ای آرام و ساده تری را برای شما فراهم خواهد کرد. این ماد درخواست شده توسط مادر بزرگ این کودک 9 ساله بوده است. ماد دوم همانطور که از اسم آن پیداست بازی ای سریع، سخت و حرفه ای را برای شما فراهم می سازد. البته همانطور که می دانید این روزها جوایز و مسابقه های خاصی در زمینه بازی سازی برای این نوجوانان و کودکان خلاق در نظر گرفته شده است.
فقط کافیست برای یک دقیقه به این فکر کنید، پسری نه ساله عنوانی را با تجربیات خود همراه با موسیقی های کامل و دو ماد مختلف میزان دشواری ساخته و منتشر کرده است! قابل ذکر است که این Ryan این بازی را توسط Unity ساخته است!
و در انتها اگر قصد تجربه این عنوان را دارید می توانید به این لینک مراجعه کنید. در ابتدا برای تجربه این بازی نیاز به نصب "Unity Web Player" دارید.