• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عنوان Minecraft امکان دارد برای Oculus Rift منتشر شود

Mahdi Askari

مدير فنی
Download-Now-Free-Birthday-Skin-Pack-for-Minecraft-on-Xbox-360-via-Xbox-Live.jpg

به تازگی سازنده عنوان Minecraft، یعنی آقای، Markus "Notch" Presson اعلام کرده است دیگر از تمامی نظرهای بی جهت در جامعه های مجازی مختلف در مورد نسخه های مختلف عنوان Minecraft خسته و تسلیم شده است!
با بازگشت به ماه مارچ امسال آقای Markus ساخت و توسعه نسخه Oculus Rift عنوان Minecraft را به صورت رسمی کنسل کرد. این کار او در حالی بود که، این نسخه از بازی دارای 2 میلیارد رأی برای ساخته و عرضه شدن را داشته است. در آن زمان آقای Notch در این باره اعلام کرد، که سرخی و خشکی های مختلف جامعه های مجازی، مانند "فیسبوک" باعث خستگی و بی مسئولیتی او در زمینه ساخت این نسخه از بازی Minecraft بوده است! همچنین او در آن زمان اطلاعات بیشتری در این باره بر روی بلاگ رسمی خود اعلام کرد که همگی به معنای "بی مسئولیتی" می باشد!
اما با بازگشتن به هم اکنون می توان متوجه شد که آقای Notch الان تا حدودی در این باره آرام شده است. او در صفحه رسمی توییتر خود اعلام کرده است:
من هم اکنون واقعا از مشاهده سایت و صفحات (رسمی) مختلف فیسبوک که در حال فروش Oculus هستند واقعا ناراحت می شوم! من واقعا از این ناراحت می شوم وقتی می بینم مبانعی در حال جلوگیری از پیشرفت من و عنوان Minecraft هستند.
همچنین پس از این گفته های او آقای John Carmack که هم اکنون در حال کار بر روی عناوین Oculus است پاسخ داد:
حرفت را بی حاشیه بزن تا من بتوانم به تو راه های مختلف را نشان دهم و آن ها را اثبات کنم...!
در انتها آقای Notch اعلام کرد که ساخت نسخه Oculus Rift عنوان Minecraft تنها هم اکنون به نظر تمامی افراد تیم سازنده این عنوان بستگی دارد!
به زودی منتظر اخبار جدیدی از سوی تیم سازنده در مورد این نسخه از بازی باشید.

بالا