• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عواقب دردسرهای صفحه لمسی برای بدن انسان

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
touchscreen_main_edit.jpg


استفاده از گوشی هوشمند به میزان زیاد نوعی تنبلی را برای افراد به همراه می‌آورد. ما در این حالت فقط صفحه لمسی گوشی خود را مورد استفاده قرار می‌دهیم و از عواقب آن باخبر نیستیم.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارس(منبع) ، آن دسته از کاربرانی که به گوشی هوشمند خود وابستگی فراوانی دارند و به صورت دائمی انگشتان خود را روی صفحه لمسی گوشی هوشمند حرکت می‌دهند، می‌توانند با اختلالات فیزیکی و سلامت بدنی مواجه شوند.
این طور که مطالعات دانشگاه Kent State نشان داده است، بین استفاده زیاد از تلفن همراه و بهم خوردن تناسب اندام در افراد رابطه مستقیم وجود دارد. «اندرو لِپ» (Andrew Lepp) و «جاکوب ای بارکلی» (Jacob E Barkley) از محققان این دانشگاه توضیح دادند که اگر میزان استفاده از گوشی هوشمند در طول روز به بیش از ۱۴ ساعت برسد، کاربران به طور جدی در معرض اختلالات فیزیکی بدن و بهم خوردن تناسب اندام قرار می‌گیرند. بارکلی در این خصوص گفت: «استفاده از گوشی هوشمند به میزان زیاد نوعی تنبلی را برای افراد به همراه می‌آورد. ما در این حالت فقط صفحه لمسی گوشی خود را مورد استفاده قرار می‌دهیم و از عواقب آن باخبر نیستیم. اما این دستگاه می‌تواند مشکلات فراوانی برای ما به همراه داشته باشد». بیشتر کاربران جوان در لحظات نخست که از خواب بیدار می‌شوند سراغ گوشی هوشمند خود می‌روند و پس از بررسی بخش پیام‌ها، صفحه شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی را به‌روز می‌کنند. این افراد بر این باورند که زندگی آنها بدون گوشی هوشمند امکان‌پذیر نیست. همچنین بررسی‌ها نشان داده است که تلفن‌همراه همواره روی خود مواد مضر و باکتری‌هایی از جمله MRSA را حمل می‌کنند که در نهایت می‌توانند اختلالات پوستی شدید را به وجود آورند. زمانی که «کتی کنتزمن» (Katie Kuntzman) حدود دو سال قبل برای نخستین بار در یک طرف صورت خود با برخی مشکلات مواجه شد، به درستی نمی‌دانست که برای صورتش چه اتفاقی افتاده است. او که هم‌اکنون ۱۹ سال دارد، پس از تشدید این اختلالات سراغ متخصص پوست رفت که پاسخ پزشک برای این اختلالات بسیار جالب بود. متخصص پوست پس از بررسی‌های لازم روی این دختر جوان اعلام کرد که عامل اصلی اختلالات به وجود آمده برای وی تلفن‌همراهش است. آن بخشی از صورت این دختر که با اختلالات پوستی شدید مواجه شده است، همان بخشی محسوب می‌شود که وی دائما گوشی خود را برای صحبت کردن در همان بخش نگه می‌دارد. پزشک کنتزمن توضیح داد که لمس نمایشگر گوشی، تایپ کردن پیام‌ها، شماره‌گیری و گشت‌وگذارهای اینترنتی نوعی روغن را روی صفحه‌نمایش پخش کرده است که به هنگام برقراری تماس‌های تلفنی این روغن به پوست وی آغشته شده و آن را به مرور زمان تخریب کرده است. کنتزمن گفت: «من از زمانی که این مطلب را شنیدم به صورت مداوم صفحه نمایشگر گوشی هوشمند خود را با الکل تمیز می‌کنم».
 

Ali

کاربر ويژه
ممنون، جالب بود .

فقط اگر میشه بی زحمت منبع رو ذکر کنید :گل:
 

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
دوست عزیز مطلب رو یک دور کامل بخونید منبع ذکر شده.
خط سوم
 
بالا