• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عکس‌ هایی از پشت صحنه سریال «زمانه»

South Boy

متخصص بخش فوتبال
144826_530.jpg

از فیلم های ایرانی که در طی 3-تا 5سال گذشته دیدم شاید چهار پنچ تا مورد پسند بود مابقی هم ممنون از دست اندرکارنش که تبلیغ های فسادو-دختر بازی-دزدی و غیره نبود.
واقعا حاضرم فیلم های مزخرف جم با اون ترجمه چرتشون نگا کنم فیلم های ایرانی نبینم چون اونا کاملا واضح تبلیغ فیلمشون چیه ما که دم از سینما و فیلم میزنیم تبلیغ فلیممون چیه.
نقد کوتاه این فیلم مزخرف (از نظر بنده)
1-جوانان را یاد دادن بدون اجازه پدر و مادر ازدواج کنند
2-دخترا رو یاد میدن با گواهی فوت جعلی ازدواج موقت بکنند
3-بعد به راحتی بیخیال دختر مردم بشه و بره سراغ دختر عموش که پولداره
4-دختره با این سن کم با یه پیرمرد ازدواج کنه (سریال عشق ممنوع)
5- پسره راست راست بگرده تو خیابون و باعث مرگ مادر زنش و عمو باشه و عین خیالش هم نباشه
6-ماجرای پول بهتر هست یا علم (( اینجا نشون داد پول بهتر از عشق هست))
7-صیغه کنید دخترهای مردم را بعد از 6-7 ماه دختره هیچی نمیتونه بکنه تو هم برو پی عشق و حالت.
واقعا فیلم های ایرانی کلا دهه 60 -50 فیلم دیدن
فردین:تبلیغ عشق
بهروز وثوقی(عشق است):تبلیغ رفاقت-تبلیغ عشق خرکی-تبیلغ کار کردن
قیصر:نماد مردانگی بود(دکتر شریعتی هم طرفدارش بود)
و ....داریوش و شپره و.....
که زیاد مثل اینها نبودن ولی فیلماشون بهتر بود.

Silver Star

مدير ارشد تالار
البته به نظر من پر از نکته های مثبت بود. چون که الان تو جامعه خیلی از این مشکلات هست. داره به دخترا یاد میده اگه همچین مشکلی پیش اومد دنیا که به آخر نرسیده، حتما چیز بهتری در انتظارشون هست.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اخر من نفهمیدم باید با عشق زندگی کرد یا با عقل

هرکسی یه چیزی میگه

و هردوشم دیدم هم خوب بودن هم بد

خلاصه کدوم درسته خدا داند:سوت:

Silver Star

مدير ارشد تالار
میدونین درست نیست که عشق نباشه. ولی عشق هایی که کور میکنن معمولا سر انجام ندارن. البته از نظر من مفهوم عشق در نظر هر کسی متفاوته.
وقتی دو نفر عاشق هم هستن ولی حاضر نیستن در باره ی تفاوتهای همدیگه عاقلانه قبل از ازدواج فکر کنن، خب معلومه بعد از ازدواج به مشکل برمیخورن. چون تفاهم یعنی توانایی تحمل تفاوت ها.
البته موضوع زمانه که کلا یه چیز دیگست:بله:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

البته هم بایستی با عشق زندگی کرد و هم با عقل

زندگی که بدون عشق باشه زندگی نیست عشق که واجب نیست مرد باشه

ولی پسرای این زمونه به عشق و علاقه کار ندارن همچنین دختراش ( البته کلی نگفتم ! )

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
فکر کنم بتونه یه بحثی باشه این موضوع تو بحث هفته

البته اگه قبلا انجام نشده:خنده1:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
به نظر من زمانه سریال خوبیه و یکی از دلایلی هم که مخاطب زیادی جذب کرد همین داستان خوبش بود . این فیلم درمورد شرایط امروز جامعه هستش و اینکه بگیم داره ازدواج موقت و ... رواج میده درست نیست چون توی داستان هم دیدیم دو طرف تبعات کاری که کردن رو دیدن و هنوز سریال تموم نشده و نمیشه قطعی نظر داد .
اما اینکه بگیم اصلا درمورد این مسایل نباید فیلم ساخته بشه درست نیست بلاخره این اتفاق هایی ست که توی جامعه اتفاق میفته و باید فیلم ساخته بشه که هم جوونا و هم خانواده ها بیشتر مراقب باشن . خانواده ها باید مواقب باشن که با مدرک جعلی میشه این کارا رو کرد و جوونا هم بدونن اگه با احساس تصمیم بگیرن چه نتایجی داره .

بالا