• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

غبطه «عباس غزالي» در فجر سي و دوم

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]غزالي : حضور كارگردان هاي جوان و به نام سينماي ايران جشنواره امسال را پربار مي كند از اين رو من غبطه مي خورم كه در فجر امسال كاري ندارم.
20131228113509_%d8%ba%d8%b2%d8%a7%d9%84.jpg

عباس غزالي بازيگر در خصوص پيش بيني خود از كيفيت جشنواره فيلم فجر امسال به خبرنگار سينما خبر گفت : فكر مي كنم امسال بهترين جشنواره سال هاي اخير را خواهيم داشت و من از اين جهت كه جشنواره پرباري داريم و من فيلمي ندارم ، كمي غبطه مي خورم.

وي ادامه داد : در سي و دومين جشنواره فجر همه كارگردان ها به جز بيضايي و تقوايي حضور دارند در واقع از كارگردان هاي جوان و فيلم اولي تا پيشكسوتان سينما كه اين موضوع رونق جشنواره را بيشتر مي كند.

غزالي افزود : در جشنواره امسال ، 3 فيلم به من پيشنهاد شد كه دو تاي آنها فيلم اولي بود ، اما من احساس كردم با اين نقش ها نبايد وارد سينما شوم و به اين دليل پيشنهادها را نپذيرفتم.

بازيگر «وضعيت سفيد» در پايان گفت : من منتظر اتفاق بزرگتري چه در سينما و چه در تلويزيون هستم اما اينبار رغبت بيشتر من به سينما است.

بالا