يافته هاي جديد دانشمندان نشان مي دهد، لواشك و غذاهاي ترش مزه باعث تداخل در سيستم عصبي و مغز مي شوند.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ اسيد موجود در لواشك ، آلوچه و مواد ترش باعث آسيب رساندن به مغز مي شود.
افرادي كه لواشك زياد مصرف مي كنند قادر به فكر كردن و تمركز بر روي كاري كه مي خواهند انجام بدهند نيستند و دانشمندان توصيه مي كنند حتماً اين خوراكي هاي وسوسه انگيز را بايد با آب مصرف كرد.
لواشك ميزان سديم خون را افزايش مي دهد و باعث تغييرات ناگهاني در خلق و خوي افرادي مي شود.
قره قورت نيز نبايد به عنوان يك منبع كلسيم در نظر گرفته شود زيرا به علت نمك زيادي كه دارد به سلول هاي مغزي آسيب مي رساند و آن ها را نابود مي كند.
افرادي كه لواشك زياد مصرف مي كنند قادر به فكر كردن و تمركز بر روي كاري كه مي خواهند انجام بدهند نيستند و دانشمندان توصيه مي كنند حتماً اين خوراكي هاي وسوسه انگيز را بايد با آب مصرف كرد.
لواشك ميزان سديم خون را افزايش مي دهد و باعث تغييرات ناگهاني در خلق و خوي افرادي مي شود.
قره قورت نيز نبايد به عنوان يك منبع كلسيم در نظر گرفته شود زيرا به علت نمك زيادي كه دارد به سلول هاي مغزي آسيب مي رساند و آن ها را نابود مي كند.