• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

غذاهای باز یافتی

پانته آ

متخصص بخش
کوکوی گوشت کوبیده

واد لازم:
گوشت کوبیده ابگوشت: 700 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم

گوشت کوبیده آبگوشت را با چنگال کاملا نرم و له کنید. تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری را اضافه کنید. تمام مواد را باهم مخلوط کنید. ماهیتابه را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن مایع را بریزید اگر از قالب مخصوص استفاده می کنید قالب را در ماهیتابه قراردهید با قاشق از مواد بردارید و داخل قالب را پر کنید و با قاشق رویش را صاف کنید کمی صبر کنید حدود یک دقیقه کافیست تا به شکل مورد نظر فرم بگیرد. سپس قالب را به آرامی بلند کنید. در ماهیتابه را بگذارید و زیر حرارت را کم کنید و دو طرف آن را سرخ کنید.

Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
بهتر است که در این کوکو از تخم مرغ بیشتر استفاده نشود. اگر تخم مرغ زیاد باشد کوکو وامی رود.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
اگر قالب در اختیار ندارید می توانید از ملاقه استفاده کنید. به یک اندازه از مواد بردارید و در ماهیتابه بریزید.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
از پودر زنجفیل هم می توانید در کوکو استفاده کنید. کمی مزه تندی به کوکو خواهد داد.


مرحله 1


  • [*]
گوشت کوبیده آبگوشت را با چنگال کاملا نرم و له کنید.

مرحله 2


  • [*]


  • [*]
تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری را اضافه کنید. تمام مواد را باهم مخلوط کنید.

مرحله 3


  • [*]
ماهیتابه را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن مایع را بریزید اگر از قالب مخصوص استفاده می کنید قالب را در ماهیتابه قراردهید.

مرحله 4


  • [*]
با قاشق از مواد بردارید و داخل قالب را پر کنید و رویش را با کف قاشق صاف کنید.

مرحله 5


  • [*]
کمی صبر کنید حدود یک دقیقه کافیست تا به شکل مورد نظر فرم بگیرد. سپس قالب را به آرامی بلند کنید.

مرحله 6


  • [*]


  • [*]
در ماهیتابه را بگذارید و زیر حرارت را کم کنید و دو طرف آن را سرخ کنید.

مرحله 9


  • [*]


  • [*]
 

پانته آ

متخصص بخش
ته چین انار

گروه غذایی: چلو - پلو - انواع پلو و چلو
ته چین - انواع ته چین
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
غذاهای بازیافته - انواع غذاهای بازیافته
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:فر
دستور:ایرانی
مواد لازم:
برنج: 1 پیمانه
ماست چکیده: 4/3 پیمانه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
کره آب شده: 1/4 پیمانه
آب انار: 1 لیوان
عسل: نصف قاشق غذاخوری
دانه انار: در صورت دلخواه

فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. آب انار را بگیرید و از صافی رد کنید و درون ظرفی روی حرارت قراردهید و نصف قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید. آنقدر روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود. سس انار را کنار بگذارید تا سرد شود. در این فاصله زرده تخم مرغ، ماست چکیده، نمک و فلفل، کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید و سس انار را به آن اضافه کنید. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد بالا را با برنج آبکش شده مخلوط کنید و در قالب بریزید رویش را با کاغذ آلمینیومی بپوشانید. در طبقه وسط فر به مدت 30 تا 40 دقیقه قراردهید. سپس در ظرف دلخواه برگردانید با ماست چکیده و دانه های انار تزیین کنید.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
ماست را در کیسه نخی ریخته آویزان کنید و صبر کنید تا آب آن خارج شود. تا ماست چکیده شما آماده شود.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
برای تهیه آب انار:انار را دانه کنید. دانه های آن را با گوشت کوب له کنید و سپس از صافی رد کنید تا آب آن جدا شود.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
مقداری از دانه های انار را نگه دارید و در ته چین بریزید. خوشمزه می شود.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
در صورت تمایل می توانید دانه های انار را به مواد بالا اضافه کنید.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
اگر انار شیرین بود عسل را حذف کنید.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
به جای کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
برای ته چین زعفرانی کافیست به جای سس انار از زعفران دم کرده استفاده کنید. می توانید این ته چین را چند رنگ درست کنید یک لایه ته چین زعفرانی و یک لایه ته چین انار .
 
بالا