• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

غذاهای مکزیکی

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
(1)
آشپزی برای خانم های خانه دار به مساله ای تکراری و روزانه تبدیل شده است. اما می توان با کمی تنوع این روزمرگی را از بین برد. لازم نیست مواد گران قیمت بخرید یا دستورپخت های سخت و دردسرساز را جست‌وجو کنید. با همان موادی که در آشپزی ایرانی داریم و همیشه هم استفاده می کنیم می توانیم پیش غذا، غذای اصلی و دسر خوشمزه زیر را تهیه کنیم. همه این وعده ها مکزیکی و کاملا مطابق ذائقه ایرانی هستند. فقط اگر خیلی غذای تند دوست ندارید، میزان فلفل غذای اصلی و پیش غذا را به دلخواه کم کنید.

پیش غذا

کسادیا مرغ و فلفل

تعداد: ۱۲ نفر
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم
• نیم کیلو سینه مرغ بدون پوست و استخوان
• دو عدد فلفل سبز
• عدد فلفل قرمز چیلی
• ۱٫۵ پیمانه پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید)
• ۶ عدد تورتیلا*
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نیم پیمانه گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز)
• سه قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن)
• یک قاشق غذاخوری گشنیز یا ریحان تازه خرد شده


طرز پخت

۱٫ مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
۲٫ تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
۳٫ روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
۴٫ مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
۵٫ برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.


ارزش غذایی

• کالری: ۱۲۴
• چربی: ۵ گرم
• کلسترول: ۲۴ میلی گرم
• چربی اشباع شده: ۲ گرم
• کربوهیدرات: ۱۱ گرم
• چربی اشباع نشده: ۱ گرم
• سدیم: ۲۳۸ میلی گرم
• پتاسیم: ۳۳۱ میلی گرم
 

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
(2)
غذای اصلی

بوریتو برشته لوبیا و فلفل چیلی

تعداد: ۶ عدد بوریتو
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت

مواد لازم
دو قاشق چایخوری روغن کانولا یا روغن زیتون
نصف پیمانه پیازچه خرد شده
سه حبه سیر – ریز شده
یک قوطی کنسرو لوبیا – آبکشی و خشک شده
یک پیمانه دانه ذرت
یک پیمانه برنج قهوه ای پخته شده
یک پیمانه گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده
۸۵ گرم پنیر گودا
یک تا ۱٫۵ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی (اگر هالوپینو باشد بهتر است)
۱۲ ورق خمیر فیلو (مستطیل ۲۳×۳۶ سانتی متری)
روغن با طعم کره
۱/۳ پیمانه خامه ترش
پیازچه سبز خرد شده (اختیاری)


دستور پخت

۱٫ فر را روشن و آن را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.
۲٫ درون قابلمه روغن را با حرارت ملایم گرم کنید.
۳٫ نصف پیمانه پیازچه خرد شده و سیر را اضافه کنید. آنها را سه دقیقه تفت دهید تا پیازچه ها سبک شوند. آن را به طور مدام هم بزنید.
۴٫ قابلمه را از روی گاز بردارید.
۵٫ لوبیا، ذرت، برنج، نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده، پنیر و فلفل تند را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. ظرف را کنار بگذارید.
۶٫ خمیر فیلو را باز کنید. یک لایه از آن را بردارید و روی سطح صاف قرار دهید. (بقیه خمیرها را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.)
۷٫ به نرمی روی خمیر فیلو روغن اسپری کنید یا با قلم مو روی آن بمالید تا همه سطح خمیر را بپوشاند. لایه دیگری از خمیر فیلو را روی لایه اول بگذارید و دوباره با قلم مو روی آن روغن بمالید. این کار را تا دو مرتبه دیگر تکرار کنید. باید در انتها چهار لایه خمیر فیلو داشته باشید.
۸٫ با بقیه خمیرهای فیلو همین کار را تکرار کنید تا جمعا سه دسته چهارتایی خمیر فیلو داشته باشید. سپس هر سه آنها را از وسط نصف کنید تا در مجموع ۶ دسته چهارلایه از خمیر فیلو به دست بیاید.
۹٫ برای بستن بوریتو باید حدود ۲/۳ پیمانه مخلوط لوبیا را روی یک طرف دسته های چهارلای خمیر فیلو قرار دهید. خمیر را از طول رول کنید. سمت درزدار لقمه به دست آمده را رو به پایین درون تابه فر قرار دهید. همین کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید. روی آنها را روغن بمالید.
۱۰٫ تابه را به مدت ۲۰ دقیقه (یا تا زمانیکه رو یآن طلایی شود) درون فر قرار دهید.
۱۱٫ بوریتوی پخته و آماده شده را با نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده و خامه ترش سرو کنید. در صورت تمایل می توانید کمی پیازچه خرد شده به خامه ترش اضافه کنید.


نکات آموزشی

از آنجا که فلفل های چیلی حاوی روغن های فراگستر هستند می توانند پوست یا دستان شما را بسوزانند. بنابراین، هنگام تماس با این نوع فلفل حتما دستکش پلاستیکی به دست کنید. اگر ناخواسته دستتان به چیلی خورد، بلافاصله با آب گرم و صابون دست و زیر ناخن های خود را بشویید.

ارزش غذایی

• کالری: ۳۲۳
• چربی: ۱۱ گرم
• کلسترول: ۱۸ میلی گرم
• چربی اشباع شده: ۲ گرم
• کربوهیدرات: ۴۷ گرم
• چربی اشباع نشده: ۱ گرم
• فیبر: ۶ گرم
• قند: ۲ گرم
• ویتامین A: 923 میلی گرم
• ویتامین C: 8 میلی گرم
• سدیم: ۴۲۹ میلی گرم
• پتاسیم: ۳۳۱ میلی گرم
• کلسیم: ۱۷۲ میلی گرم
• آهن: ۳ گرم
 

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
(3)
دسر

کِرِپ موز و آناناس
تعداد: برای ۶ نفر
زمان تهیه : ۴۰ دقیقه

مواد لازم
۱/۳ پیمانه آرد سفید
۱/۳ پیمانه شیر
۱ عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری کره آب شده
۱٫۵ قاشق چایخوری شکر
¼ قاشق غذاخوری وانیل
نمک
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ عد موز سفت و خرد شده
نصف یک عدد آناناس تازه
یک پیمانه سس کارامل
یک قاشق غذاخوری آب


دستور تهیه

۱٫ برای تهیه کرپ، درون هم‌زن آرد، شیر، تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری کره آب شده، شکر، وانیل و نوک قاشق نمک را با هم مخلوط کنید. هم زدن را تا اندازه ای ادامه دهید تا مایعی نرم و لطیف به دست بیاید.
۲٫ روی تابه نازک به مقدار بسیار کم روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن را از روی حرارت بردارید. دو قاشق غذاخوری کره را داخل تابه بریزید. تابه را بچرخانید تا کره همه سطح آن را بپوشاند. دوباره تابه را روی حرارت بگذارید. مقداری از مایه کرپ را داخل تابه بریزید تا باز شود و یک طرف آن را به مدت یک دقیقه سرخ کنید. این کار تکرار کنید تا ۶ عدد کرپ به دست بیاید.
۳٫ در یک تابه دسته دار بزرگ دیگر، یک قاشق غذاخوری از کره باقی مانده را روی حرارت ملایم آب کنید. موزها را به آن اضافه کنید و موز را دو دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. باید هر دو طرف موزها طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید و کناری بگذارید. یک قاشق غذاخوری دیگر داخل تابه بریزید و آناناس را اضافه کنید. آن را به مدت سه دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. به طور مرتب آن را هم بزنید.
۴٫ دو قاشق غذاخوری سس کارامل را به آن اضافه کنید تا گرم شود.
۵٫ در این مرحله نیز موزها را اضافه کنید و هم بزنید.
۶٫ درون تابه بقیه سس کارامل و آب را با هم مخلوط و گرم کنید.
۷٫ در این لحظه سمت طلایی شده کرپ را درون بشقاب بگذارید. مخلوط میوه ها را وسط کرپ بریزید. کرپ را از وسط تا کنید تا روی میوه ها را بپوشاند و دوباره تا کنید تا یک مثلت گرد ایجاد شود.
۸٫ روی آن را با سس کارامل تزئین کنید.


نکته آموزشی

برای اینکه همیشه کرپ آماده در فریزر داشته باشید، آنها را بپزید. اجازه دهید سرد شود و هر کدام را لای یک ورق روغنی قرار دهید. آنها را داخل ظرف در دار و بی منفذ بگذارید و تا ۴ ماه می توانید در فریزر نگهداری کنید. برای استفاده باید یک ساعت پیش از مصرف آن را از فریزر خارج کنید تا با دمای محیط یخ‌زدایی شود.

ارزش غذایی

• کالری: ۲۹۸
• چربی: ۷ گرم
• کلسترول: ۴۸ میلی گرم
• چربی اشباع شده: ۴ گرم
• کربوهیدرات: ۵۷ گرم
• چربی اشباع نشده: ۲ گرم
• فیبر: ۲ گرم
• قند: ۴۶ گرم
• پروتئین: ۴ گرم
• ویتامین A: 340 میلی گرم
• ویتامین C: 22 میلی گرم
• سدیم: ۲۸۷ میلی گرم
• پتاسیم: ۲۷۵ میلی گرم
• کلسیم: ۶۱ میلی گرم
• آهن: ۱ گرم
 

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
(4)
*روش تهیه تورتیلا

مواد لازم

• آرد سفید: ۵۰۰ گرم
• بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
• نمک
• روغن جامد: ۱۰۰ گرم
• آب ولرم: نصف پیمانه

دستور پخت
۱٫ آرد سفید، بکینگ پودر و کمی نمک را در کاسه ای مخلوط کنید.
۲٫ روغن را اضافه کنید و کم کم آب اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
۳٫ خمیر را ورز دهید. به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل کیسه استراحت دهید.
۴٫ سپس، خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و اجازه دهید دوباره چند دقیقه ای استراحت کنند.
۵٫ خمیر را باز کنید.
۶٫ تابه چدنی را گرم کنید و خمیر باز شده را بدون روغن داخل تابه بپزید. یک طرف که پخت، طرف دیگر را بپزید.
۷٫ نان ها را داخل دستمال نگه دارید تا خشک نشوند.



bartarinha.ir
pixel.gif


pixel.gif
 
بالا