• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

غذاهای چینی

پانته آ

متخصص بخش
[h=2]چاینیز فوداین یه غذای چینی هست که مواد داخلش کرفس / هویج / کدو / فلفل دلمه / قارچ / جوانه ماش /بادام هندی و سینه مرغ هست که تمام سبزیجات رو اول بصورت خیلی باریک . بلند خرد میکنیم و با سویا سس تفت میدیم تا حدی که نه خیلی نرم و نه خیلی سفت باشه . مرغ هارو هم همون جور باریک و بلند خرد میکنیم و 12 ساعت داخل آب پیاز و سویا سس میذاریم بمونه .بعد با مقدار خیلی کمی روغن تفت میدیم و سپس همه موادو با هم مخلوط میکنیم و تفت میدیم تا با هم مخلوط شه بعد که داخل ظرف مورد نظر ریختیم با تخمه آفتابگردون و کنجد تزیین میکنیم از ادویه هایی مثل فلفل سیاه و آویشن هم میشه استفاده کرد

 

پانته آ

متخصص بخش
نودل با سبزیجات




نودل رو 4 دقیقه توی اب جوشوندم
توی تابه وک یا هر تابه کمی ورغن زیتون ریختم و با حرارت بالا سبزیجات خلال شده را به ترتیب ریختم..
اول پیاز و سیر کوبیده و بعد سینه مرغ خلال شده وووقتی سینه تفت خورد فلفل دلمه ای و هویج ، کدو و پیازچه و در اخر اناناس و جوانه ماش ریختم...
سبزیجات نبایدز یاد نرم بشه در حد سر تفت ...بعد نمک و فلفل و سس چیلی ریختم ازتابه خارج کردم و نودل رو توی تابه 1 دقیقه تفت دارم و سبزیجات رو اضافه کردم و مخلوط کردم و سویا سس زدم برای مزه
و سرو کردم وزامن سرو دوباره کمی جوانه ریختم...
سبزیجات نباید خیلی نرم بشه.
از هر نوع سبزیجاتی میتونید استفاده کنید...و برای سس هم همینطور..
مرغها خام بود..سینه رو از ارتفاع نصف کردم تا خلالهای باریک بشهوو توی تفت میپزه ...
انانس خیلی کم ریختم...حدود یک حلقه..من دوست دارم...اما شوهرم جدا میکنه ..و نمیخوره
میتونی حذف کنی
 

پانته آ

متخصص بخش
[h=2]: غذاهای چینی chinese food


همه مواد روخلالی خرد کرده و به ترتیب زیر در حد نرم شدن تفت دادم
پیاز+مرغ+فلفل دلمه ای+هویج+کرفس+کدو+جوانه ماش
نمک و فلفل و پودر زنجبیل ودر نهایت سس سویا و در کاهو سرو کردم​
 

پانته آ

متخصص بخش
این هم پیراشکی من به سبک چینی

مواد لازم برا خمیر ؛ارد ،آب رو باهم مخلوط میکنیم ولی نباید زیاد شل باشه بعد که مخلوط شد میزاریم حدود یک ساعت بمونه

و استراحت کنه بعد از خمیر اندازه مشتمون بر میداریم و خیر رولول میکنیم و گرد گرد میبریم و با وردنه پهن میکنیم و مواد پیراشکی

رو توش میریزیم (گوشت چرخ کرده و تفت داده شده و پیاز کمی فلفل قرمز و من توفو که با دستم له کردم گذاشتم بعد مثل گل پیچوندم

حالا آب رو جوش میکنیم و پیراشکی مون رو توش میریزیم به مدت پنج دقیقه یا کمی بیشتر فقط دقت کنین پاره نشه تو اب

و بعد از اون با کفگیر د می یاریم و تو آبکش میزاریم همینطوری میشه خورد یه مدل دیگش اینکه سرخش کنیم .



این هم سرخ شدش

 

پانته آ

متخصص بخش
دامپلینگ , همون خمیریه که توشو با مواد مختلف پر میکنن و با توی سوپ میخورن و یا سرخ میکنن و با توی سویا سس میزنن و میخورن و یا بخار پز میکنن...

من با سوپ نودل و براکلی و فیش بال (گلوله های خمیر ماهی) درست کردم...
bbbbb.gif


برای خمیر :

آرد
آب
شیر
بکینگ پودر
نمک

همه با مخلوط شن تا خمیر منسجمی بدست بیاد....بعد گردالی قالب بزنید و طبق تصاویر ببندید

برای فیلینگش هم من از مرغ و پیاز و زنجفیل تازه و براکلی و سس مخصوص لوبیا سیاه چینی استفاده کردم...همه رو پزوندم ...ولی سلیقه ای میباشد :)

اگه توی سوپ میخواید استفاده کنید که مرحله آخر اضافه کنید و وقتی روی آب شناور شدن, آماده هستن...اگر میخواید تفت بدید که باز هم توی آب جوش بریزید و بعد از شناور شدن, در بیارید و توی کمی روغن تفت بدید...با سویا سس هم خوشمزه میشه...بخار پز که دیگه معلومه :)









 

پیوست ها

  • image-E24E_4DAE5472.jpg
    image-E24E_4DAE5472.jpg
    60.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1
بالا