• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

غذای اسپانیایی كروكت مرغ

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
غذای اسپانیایی كروكت مرغ




142490_829.jpg

كروكت مرغ

براي تهيه كروكت مرغ، دستورهاي متفاوتي وجود دارد، اما اين رسپي كه بر پايه سس سفيد تهيه مي‌شود هم ساده است و هم خوش‌طعم. با توجه به قيمت پايين‌تر نسبت به ساير مواد پروتئيني، مرغ در سبد اصلي غذايي ايراني‌ها جا گرفته است بنابراين گاه پيش مي‌آيد كه از خوردن آن خسته شوید، پس اين رسپي را امتحان و از خريد ناگت‌هاي نيمه آماده بي‌كيفيت خودداري كنيد.

مواد لازم براي 4 نفر:
  • كره: 125 گرم

  • آرد: 25 گرم

  • شير گرم: 150 ميلي‌ليتر

  • روغن مايع: به ميزان لازم

  • سينه مرغ بي‌استخوان: يك عدد، نگيني

  • سير: يك حبه ساطوري

  • تخم‌مرغ: يك عدد

  • پودر نان: 50 گرم

  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:

1 - كره را در يك قابلمه كوچك آب كنيد. آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير گرم را اضافه كنيد. سس را نمك و فلفل زده و مدام هم بزنيد تا غليظ شود سپس آن را از روي شعله برداريد.

2 - 2 قاشق غذاخوري روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و مرغ و سير را 5 دقيقه در آن تفت دهيد. كمي نمك به مرغ بپاشيد.

3 - پس از اينكه تكه‌هاي مرغ سرخ شد، آن را چرخ كرده يا در غذاساز خمير كنيد. خمير مرغ را به سس اضافه كرده و به خوبي مخلوط كنيد. سپس آن را كنار بگذاريد تا كاملا سرد شود.

4 - پس از اينكه مايه كروكت سرد و سفت شد آن را 8 قسمت كرده و هر كدام را به شكل يك سوسيس درآوريد.

5 - مقداري روغن روي شعله متوسط داغ كنيد. تخم‌مرغ را بزنيد تا يكدست شود. كروكت‌ها را در تخم‌مرغ زده در پودر نان بغلتانيد و هر طرف آن را 4 دقيقه در روغن سرخ كنيد. روغن آن را با هوله كاغذي گرفته و با جعفري و ليموترش تزيين كنيد. كروكت را با سالاد سبز و نان سبوس‌د‌ار سرو كنيد.

نکات

1 - براي امتحان داغي روغن بند انگشت نان تست را در روغن بيندازيد، اگر پس از يك دقيقه برشته و قهوه‌اي شد روغن آماده سرخ كردن كروكت‌هاست.

2 - مي‌توانيد به مايه اين كروكت انواع فلفل و سبزيجات ساطوري را اضافه كنيد.

3 - مايه كروكت بايد خميري و سفت باشد، بنابراين مرغ را با نيمي از سس مخلوط كرده و مابقي سس را كم‌كم اضافه كنيد تا مايه شل نشود.
 
بالا