• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

غذای اسپانیایی پيستو مانچه‌گو

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
غذای اسپانیایی پيستو مانچه‌گو



142494_284.jpg

پيستو مانچه‌گو

اين غذاي گياهي از منطقه لامانچا كه در مركز اسپانيا قرار دارد آمده است. ريشه اين غذا به احتمال زياد مراكشي است و به دوران تسلط كارتاژها بر اسپانيا بازمي‌گردد.
در دستور سنتي اين غذا خبري از گوجه‌فرنگي و فلفل نيست، چون تا قرن شانزدهم و كشف آمريكا خبري از اين دو گياه در اروپا نبوده است.
اين غذا را با نان سرخ شده سرو كنيد و اگر گياهخوار نيستيد آن را با تخم‌مرغ آبپز، نيمرو يا ماهي سرخ‌شده سرو كنيد.

مواد لازم برای 4 تا 6نفر:
  • روغن مايع يا زيتون: 100 ميلي‌ليتر

  • پياز قرمز متوسط: 2 عدد، ساطوري

  • سير: 4 حبه، ورقه‌ورقه

  • زيره سياه: يك قاشق چاي‌خوري

  • بادمجان قلمي: 3 عدد، نگيني

  • گوجه‌فرنگي متوسط: 4 عدد، پوست‌كنده و ساطوري

  • كدو متوسط: 3 عدد، نگيني

  • فلفل دلمه‌اي قرمز: 2 عدد، ساطوري

  • آويشن: يك قاشق چاي‌خوري

  • سركه قرمز: 2 قاشق غذاخوري

  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روش تهيه:

1 - نيمي از روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سپس از تابه خارج كنيد.

2 - باقي روغن را اضافه كنيد، شعله را زياد كرده و بادمجان و زيره را در آن سرخ كنيد، پس از 8 دقيقه يا هنگامي كه بادمجان‌ها روغن به خود جذب كرده و نرم شد، گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد. شعله را كم كنيد و صبر كنيد تا آب گوجه‌فرنگي تبخير شود.

3 - كدو، فلفل و آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد، پس از 10 دقيقه يا هنگامي كه كدوها نرم شد سركه را اضافه كرده و غذا را سرو كنيد.

نکات

1- در روش سنتي طبخ اين غذا سبزيجات را آنقدر مي‌پزند تا كاملا له شود.

2- بهتر است فلفل دلمه‌اي‌ها را ابتدا كباب كرده و پوست بكنيد، سپس به غذا اضافه كنيد.

3- اين غذا را به عنوان اردور و به صورت سرد هم سرو مي‌كنند.
 
بالا